⁀‵⁀ Pismo Janezu Janši ⁀‵⁀

05. marec 2018 ob 17:44 | 274
Janez Janša kdo ste , da si jemljete pravico in zmerjate mene in moje sodržavljane s fašisti?
Za stanje v Sloveniji in razkol slovenskega naroda ste krivi ravno vi, vaši kolaboristi in njihovi potomci. Izgovarjanje, da je vse zapravila leva opcija, je prazno. Tudi Hitler je gradil avtoceste, tovarne, pa ga za to posamično dejanje nihče ni nagradil. Ne vem zakaj si vi Janez Janša jemljete to pravico in si želite te nagrade. Slovenija od vas do zdaj ni imela ničesar dobrega, pod vašo vladavino ni bila zgrajena niti ena sama delavnica kaj šele tovarna ali cesta.
Priča smo bili vašemu uvozu kolaborantov ali njihovih potomcev v slovenski parlament kot na pimer Andreas Bajuka, poskusu integracije izgnanega Vinkota Levstika, ki je med 2.svetovno vojno kolaboriral z Nemci in ima na vesti nekaj dolenjskih vasi, njegove roke pa so umorile več kot 500 zavednih Slovencev , Slovenk in Slovenskih otrok, ravno vi Janez Janša ste ga šli iskat v Trst. Se vam to zdi pošteno in državotvorno dejanje?
Ravno vi Janez Janša ste boter tajkunizacije Slovenije! To dokazujejo tudi besede nekdanjega vašega ministra iz že prejšnje vlade, ki je na vašo željo moral pred časno oditi iz ministrskega stolčka: »Vlada uspešno izkorišča mreže okoli Igorja Bavčarja in Boška Šrota. Po mojem mnenju bo vlada, ko jih več ne bo potrebovala, te razbila. Tak je način delovanja vladanja Janeza Janše.« Po enakem ključu ste tudi uničili svoje takratne politične zaveznike SKD Lojzeta Peterleta. Bivši minister je povedal tudi: » Janez Janša je zaradi minulih zaslug prijatelju Igorju Bavčarju dovoli, da divje privatizira Istrabenz in bi prek njega še Petrol. In tako omogočil nastanek še enega, naftno-plinskega monopola in s tem tajkunizacijo in popolno divjo privatizacijo Slovenije. Grda anomalija slovenske privatizacije zaradi nelegitimnih načinov menedžerskih odkupov, sta tudi to, da je Pivovarna Laško takrat z Boškom Šrotom na čelu, prevzela Pivovarno Union, ter notranja konsolidacija lastništva v Pivovarni Laško prek fiktivnih podjetij v poštnih predalčkih pripeljala tajkunizacijo v Slovenijo skozi velika vrata«, ki ste jih odprli vi Janez Janša. S temi dejanji pa ste se vi Janez Janša vpisali v zgodovino Slovenije kot boter tajkunizacije v Sloveniji.
Takoj ko je vaša vlada začela prodajati kapitalske deleže obeh paradržavnih skladov, se je začela tudi pri nas tajkunizacija in z njo začetek propada slovenskega gospodarstva.

Po enakem ključu še danes vladate Slovenji, čeprav po mojem mnenju nelegitimno. S temi dejanji pa ustrezate opisu političnega kolaboranta. *Politični kolaborant : to je človek ki sodeluje z sovražnikom zaradi enakih oz. podobnih političnih pogledov, ki se lahko razlikujejo od do tedaj prevladujoče politične smeri. *

Vem da to pismo ne bo nikoli dobilo odgovora, bi bilo pa pošteno do Slovenk in Slovencev ter državljanov in državljank Slovenije, da vi Janez Janša z vašim odstopom prekinete te anomalije in omogočite Sloveniji da spet zadiha svobodno s polnimi pljuči. Saj so zgoraj navedene vrstice le majhen delček gorja, ki se dogaja v Sloveniji pod vašo vladavino.

Petra Morela

Komentarji 6

če želiš komentirati, se
borigi
borigi13 dni nazaj

ni kaj, lepo napisano! žal ne bo ničesar spremenilo, ker tisti ki bi to morali vedeti slepo capljajo za svojim 'VELIKIM VODJEM'

Lorianna
Lorianna12 dni nazaj

In ovce si bodo še dalje izbirale enake pastirje!

borigi
borigi9 dni nazaj

in ti jih bodo še naprej strigli do kože...

Lorianna
Lorianna16 dni nazaj

Škoda vsake besede. Večina poslancev bi morala gniti za rešetkami, če bi bila država normalna, pa že nekaj časa ni.

Temida1959
Temida195915 dni nazaj

Točno tako - samo ne 'vikend' zapor, prave rešetke - samo postelja in wc, pa ven spustiti, ko bo škoda vrnjena....

Lorianna
Lorianna12 dni nazaj

Izgon!

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev