NOČ Z LUNO

03. marec 2013 ob 02:25 | 102
slika 425482Skozi svilene zavese se prikrade luna, gospa , ki že leta prinaša nemir v spalnice. Ona se ji ne izogiba, zato odgrne zaveso in pusti njeni svetlobi prosto pot. Pogled se ji ustavi na njem, ki spi kot dojenček, z roko pod glavo.


Njegovo poraščeno oprsje se enakomerno dviguje in spušča, njegovo dihanje jo pomirja. Nežno mu odmakne pramen las s čela, obožuje njegove kodre, ki že sivijo in s katerimi se tako rada igra. Njeni prsti čutijo nemir in narahlo spolzijo skozi ljubezensko pregrinjalo. Opazi rahel premik vek, ki ji da vedeti, da se bo pustil razvajati njenim rokam in ustnicam. Sprejela je njegovo igro, s poljubi mu počasi drsi po telesu. Za trenutek se ustavi pri ustnicah, ni odziva. Le kako mu uspe ne odzvati se. Nasmešek ji preleti obraz, saj dobro ve, kaj to pomeni. Njene ustnice nadaljujejo pot, nežno ga grizlja, vsake toliko pa ji pogled zdrsne navzdol in opazuje njegovo moškost, ki pa ni mogla skriti svojega prebujanja. Nasmehne se ob misli, da se po toliko letih ni naveličal nje. Njeni poljubi postajajo strastnejši, njene roke hitijo, njeno telo prežema hrepenenje. Želi si ga, hoče ga čutiti v sebi, hoče, da postaneta eno. Vendar ji ne dovoli, ne še. Tedaj se zazre v njene oči in ji pokloni najlepši nasmeh, ki ga premore. Poljubi jo na ustnice in jih nežno razpre z jezikom. Sladkost poljuba jo prevzame, njegove roke pa drsijo po njenem razgretem in ljubezni željnem telesu. Za trenutek se ustavijo na njenih prsih, pod prsti čuti, kako se njeni bradavici zbujata, nato narahlo drsijo mimo popka in se ustavijo na bokih. Ve kako ji prijajo njegovi poljubi na njih. Z ustnicami nežno drsi preko njenega toplega telesa in na bokih si da duška. Z jezikom kroži po njih in jo spravlja v blažene občutke..


Njen nemir, njena želja, njeno poželenje se stopnjujejo, vendar dobro ve, da se igra šele začenja. Prepušča se božanju, poljubom….valovi strasti se izmenično porajajo….malo ona, malo on….iščeta drug na drugem točke, počasi in temeljito. Njegova roka se ustavi na njenem mednožju, njena srčika plapola …..


Počasi dvigne pogled k njej, njen obraz je v lunini svetlobi nežen, njene gubice so samo nakazane. Ve kaj povedo o njej, ve katere so posledice njunih nasmejanih dni, ve katere so pustile sled trpljenja pred njim. In ve, da je za kakšno kriv tudi on in njuna borba za tako želeno dete, ki ga nikoli ne bo……vzrok je njena kruta prva spolna izkušnja. Dolgo se je boril z njenimi strahovi. Njuna ljubezen in njegovo potrpljenje sta obrodili sadove.


On ve kaj sledi, ona si želi samo še njuno snidenje, njena strast prestopi bregove, hoče si ga vzeti brezkompromisno. On ve, da ima rada dolge in temeljite predigre. Skozi dolgost igranja se izgublja težka pot do svobode in radosti čutenja dotikov. S prsti se nežno prilasti njeno srčiko. Ona poišče njegovo moškost, njegova veličina jo vedno znova in znova preseneti. S prsti jo ljubkuje. Njuna pot v raj se stopnjuje. Njegove ustnice se približujejo mednožju. Z jezikom se nežno dotakne srčike in njeni boki zaplešejo v ritmu ljubezenske salse vse do ekstaze. Kot vedno doslej ji z nežnim prijemom prepreči, da bi si z rokami zakrila obraz. Ve da to pomeni njen pobeg pred preteklostjo. Vso drhtečo vzame v svoj objem in počaka da se umiri. Hvaležna mu s poljubom da vedeti, da se igra nadaljuje.

Potešena se povzpne nanj in si ga prilasti z vso strastjo, ki jo premore. Njuno srečanje je srečanje dveh duš, dveh teles, dveh svetov, ki se čutita. Postaneta eno, pozabita na vse. S krožnimi gibi svojih bokov vstopata v svet iskric, meglic, vrtoglavice, vse do skupnega vrhunca.

Prepotena in potešena obležita , ona se stiska k njemu, vsa omotična. Njegovo nežno božanje ji da vedeti, da je še vedno samo njen, njeno tiho ječanje počasi jenja, njegov poljub za lahko noč je še vedno sladek kot prvič pred mnogimi leti.

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
LzuKraduMamVske
LzuKraduMamVske4 leta nazaj

Jedna noć sa lunom, odlična ideja.

arja
arja5 let nazaj

Lepo.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev