TRENUTEK SLABOSTI

25. december 2013 ob 01:15 | 142
Toplo sončno jutro. Lana nežno zbudi svojega dragega s poljubom in se odpravi po nakupih. Medtem razmišlja, kako ji je uspelo dobiti partnerja kot je Marko. Po vseh letih samevanja po razhodu s svojo veliko ljubeznijo se ji je nasmehnila sreča. Z nasmehom na obrazu se odloči svojega dragega razveseliti z darilcem in zavije v parfumerijo. Pri okušanju vonjav, si je zamišljala kako lepo se bo stisniti k njemu, tako dišečemu, kako varna se počuti v njegovem objemu.

Ko se odloči katerega bo vzela, se nekdo narahlo dotakne njene rame……kdo bo deležen tega darilca….glas, ki jo je ogovoril, ji sproži alarm in mravljince po celem telesu. Obrne se in začudeno pogleda lastnika tega žametnega glasu, ja bila je njena velika ljubezen Dino. Ob pogledu njegovih zelenih oči ugotovi, da ni imuna nanj. Odloči se pobegniti, saj ji ni treba podoživljati sreče in bolečine povezane z njim. Kam se ti mudi, a ne bi šla na tortico z menoj….brez razmišljanja pristane, obenem pa že ve, da to ni najbolj pametna odločitev. Prepozno, že sedita za mizico na terasi prijetne slaščičarne. Dino ji s tresočo roko prižge cigareto in ne umakne pogleda z nje. Še lepša si, kot se te spomnim…..ona pa isto ugotavlja za njegove oči, a je previdno tiho. Rahel dotik njunih rok povzroči nemir tako v njej kot v njem. Ni bilo treba veliko besed, odpeljeta se na njuno mesto ob reki.

Podoživljata čas, ki je minil, poljubi so še vedno vroči, sladki, njune roke niso pozabile mest na njunem telesu, nepozabljena strast naredi svoje. Ponese ju v že znane višave. Obmirujeta v objemu, Dino obriše solzo sreče ali obžalovanja na njenem obrazu. Obriše jo s poljubom, odmakne pramen las z njenega obraza in ji pokloni nasmeh, ki ga je vsa leta pogrešala.

To je bil samo trenutek slabosti, saj veš da nimava nobene možnosti…..Lana vstane in s sklonjeno glavo čaka, da se odpravita. Nisem te pozabil veš, vsa leta si očitam kako sem te nehote prizadel…..in kar sedi na travi. Pozabljeno je…se na hitro zlaže in ga prosi, da se odpravita.

Tiho , vsak s svojimi mislimi poslušata melodijo ki se vrti. Ona vsa blažena in obenem nesrečna ob misli, da je prevarala Marka. On v pričakovanju, da jima je dana še ena priložnost, se vsake toliko nežno dotika njenih rok. Lana jih ni sposobna umakniti in se prepusti z mislijo, da je to zadnjič in da sreče z Markom ne bo spustila z rok. Strah jo je vrnitve domov. Z Dinom se poslovita in Lana gre počasi in z mešanimi občutki proti domu.

Ko pride pred njun dom, se odpravi kar peš po stopnicah v sedmo nadstropje, kot bi hotela ta čas pozabiti na srečanje. Pred vrati nekoliko postoji, globoko vdihne in vstopi. Zadiši po kavi in rogljičkih. Marko stoji za štedilnikom samo v predpasniku. Z očarljivim nasmehom jo pozdravi in s prsti ji pošlje poljubček. Ob tem prizoru se ji čez obraz nariše širok nasmeh. Nedavni dogodek je bil pozabljen. Vedela je da je bila to trenutna slabost, ki se ne bo ponovila. Vrže se Marku v objem in ga strastno poljubi. Marko jo malo začudeno pogleda, saj tega ni bil ravno vajen. Pogleda jo v oči in vpraša kaj se je lepega zgodilo, da je bil deležen tega. Nič, razen tega, da sem si zaželela ob sebi mojega moškega, dišečega, razgretega od strasti in mu ponudi darilce. Marku se vzbudi rahel sum, ki mu ga Lana v trenutku z dotikom čez njegov obraz odpravi. Slaba vest v njej hoče znova stopiti na plano a Marko jo tedaj dvigne in odnese proti spalnici. Poljubljal jo je povsod in popolnoma razvnel njeno telo. Ljubila sta se kot še nikoli doslej.

Lana je bila tedaj popolnoma prepričana, da je njen edini in popolni moški samo Marko.

Komentarji 6

če želiš komentirati, se
borigi
borigi4 leta nazaj

hey, live outside the box.... in pol mi vsi rečejo da sem čisti outsider...!

lunamesec
lunamesec4 leta nazaj

......hehehe, tudi to je včasih dobro biti

borigi
borigi4 leta nazaj

hmmm, no men je čist dobr, pa naj rečejo temu kar hočejo ;)

Naya
Naya4 leta nazaj

...;}...

Naya
Naya4 leta nazaj

hm....hm...čudna so ''pota gospodova''...kot so poti lubezni....pa vendar prvega še ni prebolela...razgrel je strast, ki je bila pogašena z drugim...ali pa je to-to, da bi lahko ljubila oba istočasno, če bi bila miselnost v nas, v nej drugačna...in seveda, če bi njen karakter dopuščal takšna odstopanja od njenih ali vsesplošno začrtanih načel....čustveno nabit dogodek ....ja...

lunamesec
lunamesec4 leta nazaj

ma ta vsesplošna začrtana načela so itak en mičken mimo

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev