Kulinarična delavnica

04. marec 2010 ob 15:26 | 256
Priprava kulinarične »mojstrovine« je lahko izredno učinkovita timska naloga. Še posebej, ko natančno definiramo cilje, izberemo primerno lokacijo in določimo ustrezno recepturo. Uspeh kulinarične delavnice pa je pogojen s prisotnostjo vrhunskega strokovnjaka – šefa kuhinje - in NLP trenerja, ki vsak po svoje dodata vse pomembne in še kako potrebne detajle. Kulinarična team building delavnica je tako edinstvena izkušnja v prezentiranju samega sebe in aktivno sodelovanje v timu.

Pred letom dni smo razmišljali, kako priraviti učinkovit timski produkt, ja!, trening ekipe in to v ambientu prave kuhinje? Kako organizirati poslovni dogodek z aktivno kulinarično izkušnjo, ki bo zaznamoval udeležence? Kaj so tiste najmočnejše vezi, ki povezujejo kulinariko na eni in timsko sinergijo na drugi strani? Kakšna čustva lahko povzročimo pri udeležencih? In tako smo prišli do enajste ponovitve kulinarične delavnice in smo bogatejši za dragocene izkušnje. In prav enajsta nam je podala še dodatni elan in potrditev, da delamo dobro, ker smo gostili poslovno skupino iz Italije.

Kulinarična team buildling delavnica, ki jo izvajamo na štirih različnih lokacijah po Sloveniji, je program, kjer intezivno razvijamo inovativnost, kreativnost, osebnostni impulz in razvijamo sinergijo znotraj ekipe.

Kulinarična delavnica >>

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev