TESTIRAJ ŽENSKO PRI VARANJU

03. julij 2013 ob 20:48 | 247
Ko si dobil razlog za sum, ne delaj prehitrih zaključkov. Najprej jo malo testiraj in opazuj kako se obnaša v tvoji družbi in v družbi drugega fanta. Če bo postajala živčena in bo vedno našela nek nov izgovor, da te bo ignorirala ali odšla, ima verjetno nekaj na vesti. Zdaj je čas, da se z njo o tem odkrito pogovoriš. Opomni jo, da si ji zaupal svoje srce in da ti ona in vajino razmerje veliko pomenita. Ne zadovolji se z enostavnim da ali ne, razloži naj ti svojo vedenje in celotno situacijo. Povej ji, da med nama ne sme biti skrivnosti in ji zaupaj eno svojo, ki jo bo morda spodbudila, da ti prizna morebitne svoje skrivnosti. Potem pa bo odvisno od tebe, da presodiš ali je do tebe odkrita in si zasluži še eno možnost, ali pa je med nama konec.
Preveri njeno možno simpatijo.
Če začneš sumiti, da te punca vara je drugi korak morda ta, da preveriš osebo, s katero misliš, da nekaj ima. To ne pomeni, da moraš izvedeti za vse njene temne globoke skrivnosti in opazovati vsak njen korak. Temu se namreč reče zalezovanje in je nezakonito. Ampak pomeni, da se pozanimaj o njenem statusu na šolski lestvici priljubljenosti. Če je mirno in tiho dekle, ki dneve preživlja v knjižnici , ki dneve presedi za računalnikom, so možnosti zelo majhne. V primeru, da pa je to eno izmed najbolj priljubljenih deklet na šoli, ki jo vedno vidiš v družbi drugega fanta in je povrhu vsega še luštna , ki je član plavalne ekipe in o katerem sanja večina deklet na šoli, potem je tvoj sum verjetno upravičen.
Se obnaša sumljivo?
Še en pokazatelj, da se plete nekaj čudnega so vajini zmenki. Če vse pogosteje odpove vajine zmenke zaradi stvari, ki jih sicer sploh ne počne ali jih ne mara početi, na primer učenje, pospravljanje po hiši, čuvanje svojega bratca, ti verjetno laže. Da jo boš lažje ujel na laži, opazuj ali se njene dlani potijo, ali te gleda v oči, ko govori s tabo in ali se ji med pogovorom zatika in jeclja. Morda jo boš celo zalotil med samim dejanjem in v tem primeru je jasno, da je med vama konec in je čas, da greš naprej s svojim življenjem in spoznaš neko drugo dekle , ki te bo cenila in se bo zavedala kaj ima.
Kako odreagirati?
Ne dobi paničnega napada, ampak ostani miren in zbran tudi, če ugotoviš, da te vara. Ne pozabi, da nisi ti naredil nič narobe in da je ona tista, ki je zamočila in nikoli ne krivi sebe za njeno varanje. Naslednjič, ko vidiš to drugo dekle je ne napadi, lahko ji sicer mirno poveš kar ji gre, toda ne postani nasilen in ne naredi scene saj boš izpadel otročje. Bodi odrasel in se enostavno obrni ter poskušaj vso zadevo pustiti za sabo.

Komentarji 3

če želiš komentirati, se
meteor123
meteor1234 leta nazaj

mogoče to kaj pomaga ne vem

DonciBalonci
DonciBalonci4 leta nazaj

Ma ajde, zakomplicirano kot davčni zakoni, ali pa tisti, ki se tičejo sociale!

dadada123
dadada1234 leta nazaj

Hm, zanimivi napotki, ampak v praksi je drugače...

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev