OČE in SIN

08. maj 2009 ob 23:51 | 376
Star kmet je žalosten ugotovil, da se bliža pomlad in da bo moral prekopati njivo, če bo hotel posaditi krompir. Njegov edini sin, ki mu je vedno rad pomagal, je bil v ječi, zaradi umora.
In kmet mu je pisal:
Dragi sin, ni prijetno biti bolan in nemočen, zlasti takrat ne, ko je treba delati na polju, jaz pa sem sam. Odločil sem se, da bom poskusil še z zadnjimi atomi moči, prekopati vrt, ker je najbližji hiši, da bom lahko vmes hodil počivat. Zelo te pogrešam, da te ni. Upam, da mi bo uspelo.
Tvoj oče
Sin je takoj odpisal:
Dragi oče, upam da boš pismo dobil še pravočasno. NE,NE!! Nikar ne koplji po vrtu !! Groza!! Tja sem skril trupla. Oprosti, oprosti mi, prosim .
Tvoj sin
Že naslednje jutro so bili pri kmetu na vrtu policisti in FBI. Prekopali so vsak centimeter vrta. Vender trupel niso našli. Morali so se kmetu opravičiti in oditi.
Naslednji dan je prišlo do kmeta še eno pismo:
Dragi oče, zdaj pa le posadi krompir, upam da sem ti malo olajšal delo, to je bilo največ, kar sem lahko pomagal v teh okoliščinah. Rad te imam.
Tvoj sin

Komentarji 3

če želiš komentirati, se
mMatt
mMatt9 let nazaj

hvala, ......dobrodošli.......:))

dusankragelj
dusankragelj9 let nazaj

Bom kar takoj zapisal :" Odlično si zadevo izpeljal"....dobra dejanja ,ideje se porajajo tudi tam, kjer je bil ta sin, he,he....Bravo !

crtomir8
crtomir89 let nazaj

:)))...zelo zvito!

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev