Nasveti za kvalitetno spletno stran

08. januar 2012 ob 10:31 | 110
Ne dolgo nazaj je bilo zadovoljivo imeti samo enostavno spletno stran, v današnjem času pa poudarjamo celostno spletno prisotnost. Za mnoge je preprosta spletna stran še vedno, vendar se sedaj tudi majhna podjetja začenjajo, da se njihovi potencialni obiskovalci in stranke lahko zadržujejo na različnih koncih spleta. Zato si mnogi želijo ustvariti še Google+, Twitter in Facebook profil, poleg vpisa v spletne iskalnike in imenike pa si želite svojo spletno strani imeti dobro optimizirano oziroma oglaševano.

Vendar pa je osnova vsake dobre spletne prisotnosti dobra izdelava spletne strani. Obiskovalcu mora takoj dati občutek, da je na pravem mestu in da ima vse pomembne informacije tako na dosegu. Pomemben je tudi izgled oz. dizajn same spletne strani. Izgled mora biti usklajen z celostno grafično podobo podjetja. Najbolj pomemben faktor uspešne spletne strani pa je sama vsebina. Vsebina mora biti ažurna, kvalitetna in privlačna za branje.

Postavite si še dodatne strani, ki so namenjene le posameznim izdelkom oz. storitvam in vpišite se v spletne imenike, optimizarajte vaše spletne strani ter jih oglašujte na Googlu. Predvsem pa - bodite aktivni. Nikoli namreč ne veste, po kateri poti bo nova potencialna stranka prišla do vas. In tedaj bodite pripravljeni.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev