ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE

05. januar 2011 ob 16:00 | 107
valerimoho.mycali.biz
ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE
Zdravi zmoremo napore vsakdana, imamo veliko energije in se veselimo življenja.
A zdravje ni nekaj samoumevnega. Zaradi stresa, neredne in mnogokrat nepravilne prehrane, pomanjkanja gibanja, morebitnih bolezni in drugih skrbi se že zjutraj
zbudimo utrujeni. Le kako naj po vsem tem začnemo dan z nasmeškom?
Oblikovanje uravnoteženega, zdravega načina prehranjevanja ni nujno potrebno le za doseganje zaželene energije in za zadostno količino vitaminov in mineralov, temveč je tudi najboljša zaščita pred boleznimi.
Na začetku 21.stoletja vse več dejavnikov ogroža naše splošno zdravstveno stanje. Vse več je zastrupljanja zraka, vode in zemlje, vse več je gensko spremenjene hrane in konzervansov, vse več je konzumiranja drog, alkohola in kave, prisotne je veliko nenaravne svetlobe, stresa zaradi hitrega tempa življenja…svet je čedalje bolj nezanesljiv za kvalitetno življenje. Vsi ti faktorji torej resno ogrožajo naše zdravje in lahko privedejo do resnih obolenj.

Naravni dodatki k prehrani učinkovito pomagajo samoozdravitveni moči organizma
CaliVita® International proizvaja in ponuja dodatke k prehrani vrhunske kakovosti, ki pomagajo izničiti škodljive učinke iz okolja, ter jih nadomestiti z dobrim počutjem in zdravjem. Pravilna in redna raba teh dodatkov k prehrani je nujna sestavina za zdravo življenje v tem sodobnem življenjskem stilu.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev