Ej, kje je moj video?

27. november 2007 ob 18:37 | 466
Razvili smo sistem, ki deloma izloča podvojeno vsebino. Nekateri boste tako opazili, da video, ki ste ga ravnokar naložili, ni prikazan na prvi strani portala ali na drugih straneh. Tudi z iskalnikom ga ni mogoče poiskati, vidite ga lahko le na strani z vašimi videi. Portal Mojvideo.com smo namreč nadgradili s sistemom, ki zazna videe, ki so bili že objavljeni s strani drugih uporabnikov in jih zato prikazuje samo v omejenem obsegu.

Če ste dodali video, ki je že bil predhodno objavljen, vas portal najprej na to opozori na strani, ki vas obvešča o uspehu nalaganja:

opozorilo dvojnik


Sedaj imate dve možnosti: da podvojeno vsebino izbrišete ali pa jo pustite objavljeno. Če videa ne boste izbrisali, se bo prikazal samo na vaši osebni strani, ter na strani, kjer so zbrani vaši videi (ter seveda na strani, kjer lahko urejate vaše videe). Na ostalih straneh pa video ne bo prikazan. Že sedaj pa lahko na svoji strani za urejanje videov pogledate, koliko takih videov ste naložili.

Žal pa sistem ni vsemogočen in se bodo podvojeni videi vseeno še objavljali, vendar jih bo bistveno manj. Zato vas vseeno prosimo, da pred nalaganjem uporabite tudi iskalnik.

Upamo, da bo od sedaj naprej brskanje po Mojvideo.com še bolj prijetno!

In kot vedno … komentarji in poročila o morebitnih napakah so zaželjeni.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev