Obveščanje o dogodkih na email in zasebna sporočila

04. december 2007 ob 20:30 | 508
Preden opišem današnjo novost, se bom na hitro predstavil. Sem Jan Hančič, na mojvideo.com pa me lahko najdete pod uporabniškim imenom administrator preveč zaposlen, se z raznimi vprašanji in problemi lahko obrnete tudi direktno name (preko [povezava=http://www.mojvideo.com/sporocila/napisi?Recipient=CWIZO" target="_blank">zasebnih sporočil, ali pa na email jan[afna]popcom.si), če so vprašanja tehnične narave.

No, danes smo za vas pripravili nekaj, na kar ste nekateri že dolgo čakali: obveščanje o novih dogodkih po elektronski pošti in/ali preko zasebnih sporočil.

V vaših nastavitvah si sedaj lahko nastavite, da vas sistem obvesti o novem zasebnem sporočilu, novi prošnji za prijateljstvo, novem komentarju na osebni strani ali pa o novem komentarju na enem od vaših videov. Obvestila pa lahko dobite preko elektronske pošte ali pa preko privatnih sporočil.

Upamo, da od sedaj naprej ne boste zamudili nobenega komentarja več

P.S. Nekaj nastavitev smo avtomatično vključili. Vabimo vas, da jih pregledate v vaših nastavitvah in si zadeve nastavite tako, kot vam najbolj ustreza.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev