Povabite prijatelje, ki jih imate med kontakti v MSN ali emailu

08. november 2007 ob 18:16 | 663
Po nekaj časa se spet oglašamo. In spet smo pripravili novost, ki bo prišla prav vsem uporabnikom z veliko kontakti.

Pripravili smo novo podstran za ustvarjanje prijateljskih vezi na kateri so številne možnosti vabljenja prijateljev.

Prva so email povabila, ki so vam že znana, vendar smo jih nekoliko posodobili. Tukaj lahko pošljete prijatelju, ki še ni uporabnik portala, email s povabilom. Če ga bo sprejel in se včlanil na portal, bosta samodejno postala prijatelja

Poleg tega smo vam pripravili tudi enostaven način za vabljenje uporabnikov, ki so že člani portala. Enostavno vpišete uporabniško ime, morebitno sporočilo in kliknete na gumb in drug uporabnik bo prejel vabilo za prijateljstvo. Tako vam ni več treba iskati osebne strani uporabnika.

In še popolna novost na portalu. Pripravili smo aplikacijo, ki omogoča iskanje prijateljev v obstoječih kontaktih, ki jih imate shranjene na vašem gmail ali yahoo! mail emailu, ali pa iskanje po kontaktih z MSNja. Preprosto vpišete vaše uporabniško ime in geslo za izbran servis in aplikacija vam bo prikazala vaše kontakte razdeljene na dva dela. V prvem delu bodo vsi vaši kontakti, ki so že včlanjeni na mojvideo.com in jih lahko takoj povabite med prijatelje. V drugem delu pa so kontakti, ki še niso člani portala, tem pa lahko pošljete email povabilo (skupaj s sporočilom). Kmalu bomo dodali še druge servise (npr. Hotmail in druge).

Upamo, da bo v pomoč, komentarji in morebitna sporočila o napakah so seveda kot vedno zaželjeni.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev