IZPIT ZA ČOLN, IZPIT ZA VHF GMDSS, ŠOLA JADRANJA - NAVTIČNA ŠOLA F. ARNUŠ - Nautica, d.o.o.

07. julij 2010 ob 09:53 | 330
Smo podjetje, ki se ukvarja z navtičnim izobraževanjem. S tem delom se ukvarjamo že vrsto let, zato imamo tradicijo in bogate izkušnje. Naši predavatelji so bivši profesionalci, skipperji pri praktičnem delu pa bivši reprezentanti v jadranju.

NAVTIČNA ŠOLA F. ARNUŠ


Ponujamo celovito izobrazbo za turistično – ljubiteljsko plovbo. V procesu izobraževanja vam bomo posredovali vsa navtična znanja, potrebna za pridobitev mednarodno veljavnih izpitov za upravljanje s plovili. Tečaj za voditelja čolna vam bo omogočil dobro pripravo na izpit. S tem izpitom lahko upravljate plovila do dolžine 24 m, jadrnice ali motorne čolne. Tečaj za upravljanje z VHF – GMDSS postajo pa bo vaše znanje dopolnil in vam omogočil večjo varnost in opravljanje izpita, ki je potreben, če je na plovilu VHF postaja.
Ponujam tudi oblico prakse v obliki šole jadranja in šole upravljanja z motornimi čolni. Naučili se boste vseh mornarskih del in veščin, tako da se boste lahko samostojno odpravili na morje, tako z družino ali s prijatelji.
Za potrebe tečaja VHF – GMDSS smo razvili E – tečaj, s katerim, lahko učinkovito preverite znanje s tega področja, znanje utrjujete ali se pripravite na izpit.

Verjamemo, da boste pri nas zadovoljili željo po znanju za samostojno plovbo.

Obiščite te nas na naši spletni strani: http://www.nautica-jadranje.si

NAVTIČNA ŠOLA F. ARNUŠ 6

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
nautica-jadranje
nautica-jadranje7 let nazaj

IZPIT ZA ČOLN, IZPIT ZA VHF GMDSS, ŠOLA JADRANJA

Spletna Stran: http://www.nautica-jadranje.si/

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev