Socialno omrežje

26. december 2013 ob 16:13 | 136
Ha…je bilo že toliko napisanega na to temo…
Opcije Virtualno druženje dejansko nekateri ne poznajo … …čeprav obstaja….in sem jo zaznala pri posameznikih….
Obstaja opcija Zmenkarije, ali opcija Kritika preko blogov in opcija Fotke, posebno tiste na katerih si sam osebno….ja, skoraj pozabila... pa še opcija Kupčkanje istomislečih proti drugače mislečim.
…kaj pa čisto enostavno stanje ''SEM TUKAJ, ko mi je in imam čas in za zabavo in druženje …pa izmenjava mnenj, kljub strinjanju ali nestrinjanju… …pa zato ni nujno, da jih obsojaš, ker so drugačna kot tvoja…ali celo za nekatere provokativna. Pa čeprav zagotovo samo zaradi ozkih pogledov na neko področje.
In kaj sploh je blog. V bistvu je izpeljanka besede WEBLOG kar bi lahko definirali ali prevedli kot nekakšen omrežni dnevnik.
In zakaj so socialna omrežja tako uspešna in se širijo vedno bolj? Njihov prvotni namen je bil komunikacija…ta pa je potem dobila različne razsežnosti. Drznem si trditi, da večinoma zaradi neomejenosti pri komunikaciji in izražanju lastnih mnenj. Naj bodo še tako čudna, provokativna….pa kaj? Naša so. Izražajo našo osebnost. In nič zato, če si nismo vsi všeč tudi po tej plati.
Biodiverziteta človeških življenj, razmišljanj, dojemanj in duš je tisto kar privlači….vsaj mene, brez dodatnih pritiklin... Ni pomembno koliko se dokazuješ, koliko veljaš in kakšnega videza si, kajti ljudje smo v prvi vrsti družabna bitja z redkimi izjemami seveda.

Komentarji 4

če želiš komentirati, se
lunamesec
lunamesec4 leta nazaj

seveda smo družabna bitja.... kljub različnim pogledom na svet, različnih spolnih usmerjenosti, verskih prepričanj in še kaj, menim, da nič od naštetega ne bi smelo biti ovira za druženje, če imaš vsaj malo zdrave kmečke pameti v glavi.....seveda pa vsepovsod naletiš na bedake, žal

Naya
Naya4 leta nazaj

...;D...pride tak dan...drzen...ko mora drzno ven kar žuli...;))

borigi
borigi4 leta nazaj

zna bit ;)

borigi
borigi4 leta nazaj

.. hmmm rad bi komentiral, pa se mi po glavi vrtijo besede: drzna, drznem, drzno... v glavnem se pa čist strinjam

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev