Kaj je ljubezen?Povejte še vi........

05. junij 2009 ob 08:12 | 291.......ko ti metuljčki brnijo v trebuhu....
Ljubezen je, ko se zbudiš v njegovem/njenem objemu in veš, da ne potrebuješ drugega, da bi bila srečn/a.

Ljubezen je, ko si z njim drugačn/a in si si tak/a všeč. Ker zna iz tebe pocukati ven najlepše lastnosti. (Ne ljubim te samo za to kar si, ampak kar sem jaz, ko sem s teboj)

Ljubezen je, ko se ob njemu/njej ne moreš zbrati in se še pravilna izgovarjava vsake enostavne besede zdi nemogoča...

O tem se veliko piše in razglablja a je vseeno mnogo ljudi, ki so nesrečni, ker ljubezni nimajo ali ker trpijo ob napačni osebi. Prepričana sem, da si vsi želimo srečne ljubezni a le redki spoznajo tisto ta pravo ljubezen. Zakaj je tako? Katere napake delamo, da smo v ljubezni nesrečni?

Zame je ljubezen nekaj, najdragocenejša stvar, ki ti jo nameni nekdo, ki te ljubi.
Saj je ljubezen najbolj zaželena, iskana in dragocena stvar za vsakogar. Vsak človek hrepeni prav po ljubezni in v ljubezni vidi tudi največjo srečo, ki mu jo lahko ponudi življenje. Če pa je tako, je res žalostno pomisliti koliko ljudi trpi zaradi nesrečne ljubezni. Vsak ki ljubi je tudi hudo ranljiv in to ranljivost znajo nekateri ljudje izkoristiti, prav na grd način, da dosežejo kar si želijo, pa čeprav zato storijo mnogo gorja.

Ljubiti je znati poslušati, pomagati, spodbujati, stati ob strani, zaupati, kadar koli ne samo ko ima partner dober dan, ampak tudi in predvsem ko ima slab dan ali obdobje. Seveda je ljubezen še veliko več. Na svetu ni dveh enakih parov, vsak par ljubezen občuti na svoj poseben način. Zato tudi ni popolnega recepta za srečno partnerstvo.

Vsem želim, da bi spoznali pravo ljubezen.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev