Razlika med blogi in free website stranmi za optimiziranje spletne strani

25. januar 2012 ob 16:39 | 145
Obstajajo spletne strani, kjer se točno vidi, da je stran blog, obstajajo tudi strani, kjer se točno vidi, da je stran spletna stran. Vendar obstajajo tudi strani, kjer razlika med blogom in spletno stranjo ni točno vidna. Če je stran blog ali free website, povsod lahko dodamo prispevkom seo povratno povezavo (povratno povezavo za optimiziranje spletne strani). Blog je vrsta spletnega dnevnika, kamor se dnevno, tedensko ali nekajkrat mesečno zapisujejo vpisi določene osebe in je koristen za seo (optimizacija spletnih strani). Blogi so lahko osebne narave, lahko pa so naravnani na določeno temo. Takoj vidmo, da gre za blog, če je na strani vrsto prispevkov, če ima vsak prispevek naslov in besedilo, če je zadnji prispevek na začetku strani in če so prispevki združeni po mesecih. Primer bloga je npr. http://www.whitehouse.gov/blog. Tipična spletna stran pa ima ponavadi navigacijo, menuje ob straneh ali na vrhu, več grafičnih elementov, nekaj besedila o predstavitvi spletne strani... V glavnem velike razlike med blogi in free website stranmi ni, lahko bi rekli da je blog nekej vrste spletna stran ali se pa pojavi le kot element free website strani.

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
AntiFicko
AntiFicko5 let nazaj

Če si želiš optimizirati spletno stran, potem ti definitivno priporočam vpis v spletne imenike, kot je naprimer http://www.directory.si

lord
lord6 let nazaj

In pri ten tvojem postu se točno vidi, da si nabiraš linke.. Je naključje da je http://www.whitehouse.gov/blog samo text optimizacija pa kot link?

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev