Servis taktičnih veščin

13. januar 2009 ob 12:15 | 370
Servis Taktičnih Veščin (v nadaljevanju: STV) je plod dolgoletnega truda in je kombinacija najrazličnejših uporabnih znanj, ki jih profesionalno usposobljeno osebje ponuja odjemalcem svojih storitev. Pri tem uporablja klasične metode dela, kot so predstavitve izkušenj, poučevanje po principu posameznik – skupina, učenje na primerih, hkrati pa se poslužuje tudi inovativnih pristopov, kjer se skupina navadno brez predhodnih priprav sooči s problemom, ki ga more v duhu timskega dela rešiti na najbolj enostaven a hkrati učinkovit način.
Vsebine, ki jih STV ponuja so namenjene najrazličnejšim ciljnim skupinam, seveda pa so temu primerno tudi prilagojene, glede na starost, interes, izkušnje, ipd. Na ta način STV zagotavlja dovolj razgibano ponudbo, da lahko v svoje programe vključi tako osnovnošolce (učne ura v naravi, športni dnevi), dijake in študente (mladinske izmenjave, tabori), kot tudi profesionalne službe - Policija, Gasilci, Slovenska vojska (specialna usposabljanja).
Tako kot se razlikujejo vsebine posameznih programov, so različni tudi nameni različnih sklopov usposabljanj, vendar pa kljub temu celotno ponudbo povezuje rdeča nit, ki jo lahko opredelimo kot osebnostno rast posameznika, ki skozi igro, zabavo ali pa zahtevne fizične preizkušnje spoznava skoraj že pozabljeno vez med človekom in naravo.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev