Rada bi le da

09. november 2010 ob 14:11 | 296
No dolgčas mi je pa to piešm. Ko se zazrem nazaj ugotovim da je moje življenje eno veliko sranje. Mama se ni poročila iz ljubezni medtek ko je je oče neizmerno lubim. V vseh teh letih se ni niti enkrat samkrat potrudila. Ko mi je blo 16 let mi je to tudi povedala. Ko sta se ločila je očetu celila rane prijazna trgovka, to so bili moje najleši dnevi v življenju. Mati pa je menjala fante, kot da sma ne ve kaj hoče. Njena hiša se je spremenila v zbiranje kriminalcev in trpela sem tepenja, izkoriščanje, posiljevana. Spomnim se da mi je neki fant morel jih je iemte 20 potisinil glavo v wc školjko. Tako sem si želala da bo imela nekoga ki bi me mel rad. Še huje je bilo ko sem odraščala in so mamini fantje gledati za mano. Drla se je name in mi slilila da sem se oblačila koker je ona želela. Premlatla me je spasom skorajda do smrti. KMalu imela sem jih 13 se je zgodilo da me je takratni prasec prislil da sem se ga dotikala. Mami se govorila da naj že kaj stori. V šoli so se čudili moji zaptrosti, modricam in trplenju KMalu so poslali socialno k nam. Ker je oče izginil neznano kam so me dali v renjiške domove. Tu so se name zginjeli rejniki, starješa dekleta in fantje. Na srečo se je oče kmau prikazal in mu nudil uteho. Prosim vas, naj bodo vs dekleta srečna naj ne živijo v strahu. Sedaj sem odrasla živim srečno. Rvanokar sem se razšla z bivšim. Vselea sem da so vse moje brate in sestre dodelili očetu, ker vem da bodo imeli srečno živlenje.

Komentarji 15

če želiš komentirati, se
malina16
malina166 let nazaj

upam da boste našli svoj mir in živeli kar se da lep,moje želje iz srca.

rogi2
rogi27 let nazaj

...vsi naj živijo srečno..
Tega od srca želim tud tebi

pepica222
pepica2227 let nazaj

hvala

dumko
dumko7 let nazaj

10+ + + + + + + +
lp

pepica222
pepica2227 let nazaj

hvala rada mam

dumko
dumko7 let nazaj

žalost in trplenje , zdej pa nej sije sonček
lp

pepica222
pepica2227 let nazaj

ja hvala

JTD166
JTD1667 let nazaj

ganljiva zgodba

pepica222
pepica2227 let nazaj

hvala

gin12
gin127 let nazaj

vsi na svetu tm in jaz imajo pravico da zivejo srecno. In naj nas nihce ne loci ,niti bog niti on niti kdorkoli!

pepica222
pepica2227 let nazaj

tnx

yanaberisha19netlog
yanaberisha19netlog7 let nazaj

v življenju se prepletajo svetli - torej veseli trenutki in žalostni.V blogu si opisala temne strani...se le teh spominjaš ? si jih zato zapisala ? ..ker to so nesrečni in žalostni trenutki, ki pa so prinesli določene izkušnje in odgovore...
me veseli da si zdaj odrasla in živiš srečno..naj bo sreča tvoja inspiracija in vse dobro zaželim, sedaj veš da za ta trenutek živimo in veselo v upanju na vesele in srečne dni naprej !

pepica222
pepica2227 let nazaj

dnevnik sem pisala

angels
angels7 let nazaj

Sad story ampak se strinjam s tem, kar si zadnje napisala, vsi naj živijo srečno!

pepica222
pepica2227 let nazaj

hvala

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev