Team building - Nomad2000

25. januar 2010 ob 19:53 | 346
Team building
Naše Team building poslanstvo

V Avanturističnem centru Nomad2000 se zavedamo kako izredno pomembna dejavnika uspešnosti podjetja sta pozitivna delovna motivacija zaposlenih in dobro delovno vzdušje. Zato smo za vas sestavili posebne Team building motivacijske programe s pomočjo katerih bomo v vaš delovni kolektiv vnesli več sproščenosti, sodelovanja, delovnega zagona in medsebojnega zaupanja.
Kako in kje izvajamo programe?

Osnovna receptura naših Team building programov je, da v vas odkrijemo kanček kolektivnega duha, ga začinimo s tekmovalnostjo, temu primešamo neokrnjeno naravo, malce prvinskega nagona in za piko na "i" dodamo veliko dobre hrane in zabave.
V Avanturističnem centru Nomad2000 Team building programe izvajamo na izbranih lokacijah širom Slovenije, po želji pa vas peljemo tudi v Egipt, na Hrvaško ali kam drugam, saj smo registrirana turistična agencija z vsemi licencami in zavarovanji.
Zakaj na Team building z nami?

Zato, ker ne izvajamo klasičnih Team building programov, ampak vse skupaj zavijemo v paket športnih aktivnosti, narave in zabave. Zato, ker smo mlad, ambiciozen in inovatoiven tim, ki sledi modernim trendom ter se hkrati hitro odziva in prilagaja vašim potrebam in zahtevam. V veliki meri tudi zato, ker vse aktivnosti izvajamo v lastni režiji ter je tako profesionalnost izvedbe zagotovljena.
Predvsem pa zato, ker vas bomo peljali v tiste skrite kotičke naše prelepe Slovenije, o katerih ste do sedaj le sanjali.

Kontakt: www.nomad2000.si/team-building

Reference:

* POP TV
* Ericsson Slovenija
* Sport 2000
* Vitrum, d.o.o.
* Dajmox d.o.o.
* Lomas d.o.o.
* Bayer
* Intel
* Roche
* NLB
* itd ........

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev