VSAK ZAČETEK JE TEŽAK

04. januar 2010 ob 23:38 | 271
Ja, leto se začenja na ponedeljek, ki je kot vsak ponedeljek uf, nič
prijazen. Je pa prijazna narava, ki je poslala sneg, ki me pomirja in dela čas
počasnejši.
In kdo si bi mislil, da lahko žalost vzbudi toliko ustvarjalnosti .Še bolj čudno, da sem takšna zaradi osebe, ki morda sploh ne razume in ne dojame bistva. Z glasbo se mi duša sprosti in imam občutek, da nisem mrtva. Zato sem tukaj na teh straneh z glasbo, ki me vse življenje spremlja v vseh počutjih, v dobrem in slabem in mi prikliče nasmeh ali solze na obraz.
Brskam in delam sezname za danes, jutri. Kot, da nočem izgubiti spomina kaj je vrelo v meni in kot da nočem zabrisati sledi vseh teh silnih viharjev in trenutkov, ki mi jih je prinesla lanska ljubezen ali bolj očitno pribijanje na
križ. O tem pa morda, kdaj drugič.

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
B.ANGEL
B.ANGEL8 let nazaj

Zelo lepo zapisano ,vedi pa nekaj ,da vsaka stvar v življenju se zgodi z razlogom in še vsaka tako temna plat nosi v sebi nekaj dobrega ,čeprav takrat ,ko se nas dotakne žalost te dobre plati v vsem slabem ne vidimo,ampak jo spoznavamo skozi čas in,ko jo spoznamo vemo ,da smo se iz te temne plati tudi nekaj dobrega naučili in še tako slaba stvar je za nekaj dobra ...
Zato povzdigni glavo in proč z bolečino,vedi ,da nekje je nekdo ,ki te čaka in te mogoče potrebuje ,da ti poda roko ali ti njemu in ti spravi nasmeh na obraz.
Verjemi nekdo je nekje ,ki čaka nate in te potrebuje ,ko boš najmanj pričkovala bo prišel in ti podal dlan,ter te odpeljav na lepšo stran,šele takrat boš spoznala kaj je bilo tisto lepo, v temni plati vse te tvoje življenjske zgodbe..
lep pozdravček od Black.Angel

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev