Partnerstvo

16. avgust 2010 ob 15:42 | 195Ne prestrašite moškega, ki ga želite osvojiti, s težko prtljago iz preteklih ljubezenskih izkušenj, zaradi katere ste negativno naravnane do zabave, ljubezni, močnejšega spola in življenja nasploh. Ostanite mlade v srcu, odprite ga novi zvezi, ki bo trajala.
Kako? Večkrat se spomnite vsega, kar imate rade, in ne dovolite, da zaradi nekdanjih slabih izkušenj in trpljenja postanete cinične. Na stežaj odprite vrata in okna pozitivnim čustvom in imele boste več možnosti, da najdete pravo ljubezen. Ne zapletajte je in imejte jasna čustva. Za uspeh vam ni treba obvladati na tisoče ljubezenskih veščin,osredotočite se na poglavitne.
Povrnite si zaupanje v ljubezen. Začnite verjeti, da se vse zgodi z razlogom, odvisno na kateri ravni razvoja ste. Vaše zadovoljstvo je odvisno od tega, kako optimistično sprejemate ljubezen, življenje in sami sebe..Včasih je za uspešno zvezo treba pozabiti nase in na svoj ego, ter se bolj prilagoditi življenju. Dojemite,da razmerja ne morete nadzirati neposredno;pripravljene bodite , da vas k njemu ponese tok.
Včasih je modro povsem pozabiti na nekatere dele svoje preteklosti. Ne le boleči,tudi prijetni spomini, od katerih se ne poslovite, vam lahko preprečujejo uživati v zdajšnji sreči. Pustite ljubezni, naj vas znova preseneti. Ko že mislite, da ste dojeli,kako deluje,se zgodi nekaj, kar vam pokaže, daste se motili.Del ljubezni je vedno skrivnosten, a prav to ji daje poseben čar. Zato se je ne trudite povsem razumeti, naučite se raje čimbolj uživati v pustolovščinah.
Velikokrat pripovedujemo in poslušamo zgodbe o izgibljenih ljubeznih;zakaj jih je tako težko pozabiti? Razmislite, to je lahko vaš priljubljeni izgovor za življenje v preteklosti namesto v sedanjosti. Preveč živa preteklost pa je podobna težki obleki, ki nas ovira pri gibanju, nas uči ljudska modrost. Zato dokončno prebolite velike ribe, ki so vam ušle,se učite iz napak in odločno naprej iščite tisto pravo. Namesto da še naprej hrepenite kot v iluziji prve ljubezni, ki ji daje čar utvara, da bo trajala za vedno, raje osmislitze doživeto razočaranje. Najprej odkrijte, katero učno lekcijo vam je omogočila končana zgodba in se še zadnjič zahvalite za njo. Nato obrnite stran in začnite novo poglavje vašega življenja. Osredotočite se na ljubezen v prihodnosti. Nova prežene staro. Bodite pogumni. Znebite se starih ljubezenskih pisem, prenehajte poslušati žalostne pesmi in odklonite nezaželjene obiskovalce, ki v vas prebudijo spomine. Čas je, da prerastete svoje izgubljene ljubezni.Zamrznite ta trenutek in nikoli več se ne ozrite nazaj.
Iz končanih ljubezenskih zgodb izluščite nauk in jih nato pustite za seboj, ne vračajte se več nazaj. Le tako boste naredili prstor novemu poglavju v ljubezni.
Iz priročnika Stiva Nakamoto.

Komentarji 4

če želiš komentirati, se
arja
arja7 let nazaj

Vsak mora Sam v Svoji glavi narediti red in postaviti prometne znake tam,kjer je to potrebno;))

pprostor
pprostor7 let nazaj

Res je.

stankapet
stankapet7 let nazaj

Čestitke za ta zapis!

pprostor
pprostor7 let nazaj

Hvala!

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev