Prevajanje In Prevodi

25. februar 2012 ob 17:04 | 125
Prevajanje
8,95 evrov + davek na stran prevajanja avtorskega besedila za prevod v slovenski jezik, 9,95 evrov + davek iz slovenskega jezika, ter 17,75 evrov iz tujega jezika v tuj jezik. Cene so enake za prevajanje v, iz in med vsemi naštetimi jeziki.
Cene veljajo zgolj za prvo naročilo in za pravne osebe. Popust ne velja za več kot 5 avtorskih strani. Cene ne vključujejo DDV-ja.

JEZIKI IN PODROČJA
Naša ekipa je vsestranska in ima izkušnje s prevajanjem z vseh področij. Zaradi večletnih izkušenj prevajanja na tem področju in pa zaradi ažurnega spremljanja in poznavanja samega tehničnega in tehnološkega razvoja, smo se odločili osredotočiti predvsem na tehniško stroko.
To pomeni, da seveda opravljamo tudi vse druge vrste prevodov, hkrati pa smo dovolj izkušeni za prevajanje tehniške stroke, česar se nekateri prevajalski servisi zaradi zahtevnosti velikokrat izogibajo. Prevodi iz tehniške stroke (navodila, sestavni deli, opravila, sistemi, terminologija, itd.) so praviloma veliko bolj zahtevni, saj potrebujejo specifičen pristop in velikokrat tudi sodelovanje strokovnjakov s posameznega tehničnega področja, zato smo v ta namen razvili in nadgradili naše znanje.

Spletna Stran: http://prevajanjeinprevodi.com/

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
PrevajanjeSLO
PrevajanjeSLO6 let nazaj

Pozdravljeni,
pošljite nam koliko imate za prevajat na email naslov: info@prevajanjeinprevodi.com

dule82
dule826 let nazaj

prevajate iz srbohrvaščine v ajapenki jezik in cena preveda?

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev