Pogosta vprašanja pri izbiri prevajalskih agencij in prevajanja

17. november 2010 ob 17:45 | 78
Pogosta vprašanja vidna na Prevajanje

Zakaj je Prevajanje pri nas cenejše?

Naše podjetje posluje izključno po spletu in z zunanjimi izvajalci, večinoma s študenti. prevajalci, ki delajo za naše podjetje, tako nimajo formalne izobrazbe, vendar imajo vsi študentje ustrezna dokazila in reference na svojem področju ter prevajajo za druge prevajalske agencije, ki za svoje storitve zaračunavajo tudi do dvakrat več. Več o tem, zakaj izbrati naše podjetje, lahko izveste, če kliknete tukaj.

Kdaj bomo prejeli prevod?

Ker imamo večjo ekipo prevajalcev se lahko prilagajamo vam in se pred prevajanjem ustrezno dogovorimo o roku prevajanja, ki ga nato upoštevamo.

Ali lahko poskrbite tudi za lektoriranje?
Vse prevode lahko ustrezno lektoriramo. To vam tudi sami priporočamo glede na želeni končni prevod, še posebej, kadar želite določen prevod javno objaviti.

Kaj narediti v primeru nezadovoljstva s prevajanjem?
Še nikoli nismo imeli primera nezadovoljstva s prevodi, saj so vsi prevajalci ustrezno usposobljeni in imajo izkušnje na tem področju. Ne odgovarjamo za poslovno škodo, povzročeno s prevodi, vendar kljub temu vse reklamacije sprejmemo v osmih dneh po prejetju računa in poiščemo najboljšo rešitev za stranko.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev