Pogrešam pomlad....on pa mene:)))

12. februar 2015 ob 10:52 | 238
Pa sem nastavila...sliko nazaj...na vašo željo...in glede na to, da je slika bolj pomladna...upam da z njo res prikličem pomlad... Bi bil že čas, da nas objame... Jaz pogrešam pomlad... On pa pogreša...bom spet kar prekopirala njegove besede. Na njegovo željo, žal ne smem izdati njegovega imena... In ker želje rada izpolnim, torej bom tudi tokrat upoštevala njegovo.

Napisal je takole: ".. pogrešam toplino tvojih blogov... navihanost tvojih odzivov.. pogrešam vonj po ženski, ki veje iz vsake tvoje besede....

Upam da si dobro. Upam, da ti je lepo. "

Malo sem padla v zadrego...ampak, se znam pobrati iz take situacije:)) Življenje te nauči najbolj vročih padcev in hladnih dvigov.... Na smučanju sem bila...zato vem, da je bil padec na desni bok sila zanimiv in konkreten... Pobrala sem se... se naprej odpeljala v počepu...na kar me je zgrabilo v kolenu. Kričala nisem od bolečine, ne maram delati scen okoli sebe. Sem se pa namesto krika močno ugriznila v rokavico, a ni šlo daleč. Bolečina je bila večja od tiste na boku in ker znam pasti na snegu le na desni bik... sem se parkirala spet nanj. Zajec tudi pade, vedno na kosmato stran. Bolečina je bila neznosna. A še diham. In nimam se prav nikomur pritoževati zanjo. Tudi v luno lahko v prazno tulim. Ne bo me uslišala. Kriva sem sama, ker nisem telovadila. Pika, Amen!

No, pa se malo zašla.... Skratka to pogrešanje je pripeljalo spet do novega bloga, ki ga pišem sedaj... me je spet izzval... to mu je prišlo že v navado:)) Samo ne vem, če bo kaj toplega v mojem blogu tokrat, ker je zunaj res še zelo hladno. Navihana sem pa lahko, to pa vedno gre pri meni. Čaki, kako pa naj sedaj svoj vonj pripeljem v tale blog? Uh, tole bo pa težko. Za blondinko pa še težje. Naj mi kdo pomaga:))

Glede na to, da imam sedaj spoliran desni bok...se še vedno razpozna oblina ženskega boka. Vse ostalo pa je tudi še vedno tam, kjer mora biti. Tako, da dobro sem... Če pa preberem zadnja dva stavka med vrsticami...pa si lahko razlagam tudi takole:)) Malo za šalo, a močno zares:)))

Zadnjič vprašal si me. Kje spet puščam srce? Morda v tebi nastal je dvom, da sem pogrela se s kom? Res sem, zunaj bila. Res sem, pozno prišla. Sem s puncami dobila se in se zavleklo nam je! Ne bi te varala, ne bi po svoje šla. Me drugi sploh ne zanimajo. Le tebe, si želim močno! Jaz nisem ta, ki greh išče v drugih očeh:))) Zakaj po sonce šla bi kam, če ga pri tebi imam? Ti veš, da ne bi te varala. Ne bi z drugim se zbujala. Saj le pri tebi, moje srce je zares doma:)) In če še kdaj se zgodi. Da imel, bi skrbi. Prosim povej mi to, da ne ostane v zraku SLOVO!

Pomlad, pa še vedno pogrešam...

Komentarji 7

če želiš komentirati, se
LzuKraduMamVske
LzuKraduMamVske2 leti nazaj

Pozdravljam tu rucicu sto je ovo napisala.

princessss
princessss2 leti nazaj

o kako lepo...hvala:))

tigers
tigers2 leti nazaj

pri meni lahko imaš sonce

borigi
borigi2 leti nazaj

ahhhh... sem si oddahnil! spet pišeš... no, zdaj bom pa v miru prebral kaj lepega si napisala ;-)

borigi
borigi2 leti nazaj

no zdaj mi je pa že kar malo nelagodno, da sem pustil tale zapis...
prav ti ja napisal... in sam nebi mogel lepše izbrati besed.
upam, da te bolečina v desnem boku hitro zapusti in... v kolenu?? upam da je že čisto OK... če ni pa sporoči ;-)
včasih lahko tudi malo zakričiš in kakšno sočno skozi zobe iztisneš, pomaga, malo pa že ;-)

princessss
princessss2 leti nazaj

toliko želja je bilo, da sem vas moral uslišati:)) ja koleno je ok, desni blatnik tudi:)) ja včasih krik res pomaga...ampak paše pa kje drugje bolj...

borigi
borigi2 leti nazaj

no to se pa čisto strinjam s teboj :-))

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev