Pustil ga je zame...

24. junij 2015 ob 14:49 | 344
Bil je dan, kot vsak dan...pot me je peljala na Gorenjsko...na obisk, a zavila sem s poti, da si v spomin vtisnem še en slovenski biser. Bled je bil lep, malo v oblake in v veter ujet. Ko sem se sprehajala okoli zelenega jezera, pa kar naenkrat on se pojavi, lep kakor slika, se pred mano ustavi. Vsa lepota, ujeta v to belino. Ko sem ga hitela ujeti, v svoj pinki objektiv. Se je hitro začel čistiti. Malo spredaj, malo zadaj, in še pod peruti zlezel mu je kljun. Kar ni in ni hotel nehati frfotati s svojim perjem.
slika 523085


Potrpežljivo sem čakala in čakala. Pa saj si popol, vsako pero na svojem mestu, kaj bi še želel? A ni se pustil ustaviti.
slika 523086


Nikoli si ne dovolim, tako dolgo čakati moškega. A on je imel, neprecenljivo prednost. Odločila sem se, da gre z menoj ta lep spomin, pa čeprav le na fotografiji. Vztrajno se je čistil. Jaz še bolj vztrajno čakala.

slika 523087

Celo dovolila sem mu, da mi je s pomočjo vetra poslal v lase odvečno perje. Počasi sem tudi jaz postajala labod. Upala sem samo, da si ne bo nase zlil še litre odišavljenih vodic.Res nimam rada odišavljenih moških, sem mu prišepnila. Naraven vonj je tako zelo privlačen, le eden in edini vsakega moškega

Pa ga vprašam? Ali boš kmalu? Ekola lahko, zdaj se takole na ogled postavim. Hvala, sem si oddahnila. Zdaj pa napraviva, eno lepo harmonijo utrinka. Bil je popoln, edinstven, ves eleganten v svoji belini.
slika 523088


Prijazno sem se mu zahvalila in odhitela naprej...

Čez nekaj časa se vračam, lepotec je že spal:)) Ko je takole lepo sanjal svoje labodje jezero, sem čisto na rahlo po prstih šla okoli njega in mu ukradla še zadnji dve sliki. In si mislila....kako ti le uspe v tem hrupu, brezskrbno sanjariti sredi trave? A očitno, je to počel že neštetokrat.
slika 523089


In še ena z leve.
slika 523090

Lepo sanjaj...tudi jaz bom sanjala o tem čudovitem srečanju...

Poleg njega je ležalo čudovito pero...nisem vedela, ali smem, a čutila sem, da ga je pustil zame. Vzela sem ga seboj, še en spomin nanj, ki je odšel z menoj. Hvala, obljubim, skrbno ga spravila v svojo dlan in pazila nanj...

In doma sem to storila... Z njim v roki, pa je moje sanje odneslo spet drugam...
slika 523136


Vzemi me, v svoj objem, da izgubim se vsa v njem. Le s teboj, pozabim vse, kaj še bo? Bilo je in kar je. Vzameš mi, obraz v dlani. Z mislijo, da vse sem ti. Ti daješ mi krila, da na njih letim. Kot veter me nosiš, dvigaš do višin. V tem svetu laži, moja resnica si. In topla si dlan, ki moje ne izpusti. In reci mi, da sva se našla že med zvezdami. Reci mi, da nekoč, ko bo čas. Skupaj greva v noč!

slika 523137

Komentarji 8

če želiš komentirati, se
zdenka59
zdenka592 leti nazaj

Prelepo!!!!

princessss
princessss2 leti nazaj

Hvala:)

ledenakraljica
ledenakraljica2 leti nazaj

Kot vedno me je blogec popeljal v svet domišljije, hvala Ti

princessss
princessss2 leti nazaj

hvala tebi, objemček..

borigi
borigi2 leti nazaj

hahaha, pa še res je kar sem pomislil že ob slikici ;)

princessss
princessss2 leti nazaj

res nisi zgrešil:))

arja
arja2 leti nazaj

PUSTIM PET ZVEZDIC*****

princessss
princessss2 leti nazaj

hvala:)

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev