Zvezde ljubezni:))

24. november 2014 ob 13:01 | 261
To jutro sem prejela zanimivo vprašanje, ki je dal povod, da tole napišem. Prijatelj me je vprašal, pa bom kar prekopirala njegove besede: "... berem, da si zaljubljena.. lepo... edino me zanima, si srečno zaljubljena, ali???.. včasih imam občutek kot da so drobne kapljice pelina v nekaterih tvojih blogih... "

To me večkrat tukaj na MV, kdo vpraša in vedno odgovorim enako... Seveda sem zaljubljena, včasih manj, včasih bolj. Najbolj pa v sebe:))) Da se čuti pelin v mojih blogih, bom rekla, da se. Med vsemi 90 blogi, ki sem jih spisala tukaj, sta natanko dva, ki sem ju napisala s solznimi očmi. Dala sem vam celo sebe, v njiju. Ne obžalujem. Tako se čisti duša. Če nekdo iz tebe zvabi solze, te ljubi. Tako mi je včasih rekla babica. Še danes ji verjamem, da je tako. Ljubimo vsi, vsak na svoj način. Jaz pa ljubim včasih tudi svoje solze, ki mi jih nihče ne more vzeti. Pa naj bo tako... Kdor me pozna v realnem življenju, pa ve, da žalost uspešno skrivam za nasmehom že vrsto let. Vedno sem namreč nasmejana in skušam življenje pač živeti tako. Tako je lažje iti skozi vse. Seveda je doma blazina, ki je večkrat premočena od mojih solz, ki ve za vse moje bolečine. Ki me nikoli ne razočara. Preprosto je tam, da se skrijem vanjo. No in sedaj bom izpadla, kot da sem jokica 24 ur na dan, kajne? Smeh:))) Pa niti v sanjah ni tako. Pri meni se skriva mnogo receptov za smeh. Pravijo, da imam nalezljiv smeh in sijoče oči. Zato že nekaj let vseh moških ne gledam v oči, ker potem se začenjajo zaljubljati. Moški se zaljubi najprej v nasmeh ženske pravijo. Šele nato jo začne raziskovati drugače. Vseh pa res ne morem imeti:))) No, če je pa kdo preveč vsiljiv, pa tudi malo bolj strupeno pogledam in je ok. Strupen pogled manj boli, kot besede. Se kač tudi sama zelo bojim. Pa sama nosim umetno usnje kače. Od škornjev, mini kril in torbic. Ampak, če pa ta vzorec nekje na tleh zamiga, me pa res strese. Še ubogi slepič je deležen mojega krika. So mi ljubši kužki, tam od 60 kg dalje, ne tisti žepni. Torej sem še naprej zaljubljena, srce ovijam v veselje in žalost. Seveda pa sem tudi ljubljena in to je samo potrditev, da sem na poti do zvezd:))) Bodite vsi zvezde ljubezni...

Komentarji 17

če želiš komentirati, se
ledenakraljica
ledenakraljica3 leta nazaj

Me je odneslo tja kakšnih dobrih osem devet let nazaj, ko sem se vpisala na Netlog. In ravno ljubezen je bila tista, ki je zbudila v meni tisto iskrico, ogenjček, da sem pričela pisati. Počasi sem prebolevala, čas je celil rane. Meni je nekdo napisal, da se mu zdi kot da sem kar naprej zaljubljena. Takrat sem mislila, da v mojem srcu ne bo več prostora za kakšno moško ime. Pa so začeli prihajati. Najprej Smrček, potem Sven - malo se hecam, to so imena od kužkov hehe :P :D Ampak ja, bilo jih je še par, ki so premaknili mene, mi ogreli srce ..... ♥ Veliko ljubezni Ti želim še naprej ;-)

princessss
princessss3 leta nazaj

evo ena, ki ji je tole moje pisanje popolnoma blizu in razumljivo:)))...zdaj razumejo tudi drugi, ker si povedala svojo različico, ki je identična moji:))) hvala za krasen komentar...pove vse

tigers
tigers3 leta nazaj

v tem blogu smo te malo bolj spoznali, lepo

princessss
princessss3 leta nazaj

res je...pst

borigi
borigi3 leta nazaj

Neverjetno, praviš da si nam v dveh blogih dala košček sebe? najbrž si mislila, da nam v vsakem blogu daš košček. Včasih večji včasih manjši, včasih grenak in včasih slajši od medu...
Tudi v tem čudovitem blogu si nam dala košček... HEJ pazi da se ne razdaš, da ostane še kaj za drugič... pa seveda za tistega ki ga ljubiš in ki te ljubi ;)

princessss
princessss3 leta nazaj

tako je...napisala, dušo v njiju sprala in tle gor oddala...imaš pa prav, da v vsakem blogu pustim tudi delček sebe...vzdih in izdih zagotovo... sladko kot med mi je všeč...ker sama obožujem med....vsako jutro ga papam...ja v tem blogu sem bila izzvana, da dam malo več...in zopet sem od iste osebe dobila povod, da napišem še več...seveda vedno nekaj malega....razdati povsem se ne smem..pa po tihem morava govoriti, ker me že sprašujejo za tista dva bloga:))) pa kraj kjer prebivam so že našli..in že čisto blizu ulice so:))

borigi
borigi3 leta nazaj

nič bat, bom prihrumel v Š... na S... in te branil, če bo treba ;))

princessss
princessss3 leta nazaj

Ja le glej, da bos pol drzal tole obljubo... ko te poklicem da si tle nacrtan:)))

borigi
borigi3 leta nazaj

seveda bom, ti pa kavico pristavi :)

princessss
princessss3 leta nazaj

kavo ti bom pa že skuhala...sam boš moral celo sam spiti...ker jaz kave ne pijem:)))

borigi
borigi3 leta nazaj

saj maš prav, kava ni zdrava.... kaj pa čaj? tega piješ?

princessss
princessss3 leta nazaj

čaj pa lahko ja...ravno sem prehlajena in bo kar pasal.. kava ni zdrava...ampak vsak pač mora imeti svojo "drogo"...jaz imam čokolado:)))

borigi
borigi3 leta nazaj

prav ti skuhaj čaj, jaz pa prinesem čokolado ;)

LzuKraduMamVske
LzuKraduMamVske3 leta nazaj

Predivan blog.

princessss
princessss3 leta nazaj

hvala:)))

kynga
kynga3 leta nazaj

Preko trnja do zvezd :)

princessss
princessss3 leta nazaj

bosa bi trnje prehodila ja:))

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev