Evolucija vida – evolucija Produkcije Bakster

10. april 2009 ob 14:22 | 394
Evolucija vida – evolucija Produkcije Bakster

»Na začetku je bila le tema, okolje brez življenja, zasijalo je sonce in pojavile so se barve, sprva le bela in črna, danes popolni barvni spekter. Narava je odprla oči, nato živali in človek. Zaznavamo svet, barve in podobe, jih čutimo, si jih razlagamo in občudujemo. A vsi želimo videti bolj jasno. Potrebno je bilo narediti korak dlje. Življenje, raziskave, razvoj, želja, strast, volja in odločnost, predvsem pa delavnost in vztrajnost, so ustvarili Produkcijo Bakster, ki vidi jasno.«

Gradimo na trdnih temeljih. Preko 800 različnih projektov za več kot 200 naročnikov potrjuje naše poslanstvo in pot ustvarjanja na področju vizualnih komunikacij. Izdelujemo celovite rešitve po meri posameznika.

Kvalitetna produkcija ni več vprašanje tehnologije, ki je dostopna na vsakem koraku. Danes štejeta znanje in kreativnost. Področje vizualnih komunikacij doživlja hiter razvoj, ki mu uspešno sledimo. V konkurenčnem okolju ni prostora za napake, zato se vsakega projekta lotimo profesionalno in odgovorno. V ta namen je vsaka stranka deležna posebne pozornosti, saj verjamemo, da je kakovostna rešitev odraz skupnega sodelovanja.

Pri našem delu uporabljamo napredno tehnologijo in moderne produkcijske pristope, stalno se izobražujemo in izpopolnjujemo, naše zadovoljne stranke pa nam dajejo še dodatni zagon pri ustvarjanju kvalitetnih video vsebin.


ekipa proBAKSTER

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev