Kako se znebiti partnerke 2 ??

23. junij 2008 ob 17:00 | 664
EGOCENTRICNO
"Žal mi je, ampak moraš izbrati cigarete ali jaz!" Precej karakteristicno za razvajence, ki bodo naslednji mesec našli kakšen drug izgovor, kot so macke, rože ali gledanje žajfnic.

SOCIALNO
Ko bo že 115 ponovila, da ji je mama lepo rekla, naj......(karkoli že), ji vržeš v obraz:"Jebala te tvoja tastara! Živi z njo pa naj ti ona poišce.... (dodaš po želji)! To velja za tiste ženske, ki so prevec nagnjene k feminizirani strani svoje osebnosti in jim tvojih 20 centimetrov (ok, 15) povzroca vec muk, kakor pa užitka.

PO TELEFONU
"Oprosti, to je konec. Nicesar ne sprašuj, tako je bolje." Zaigraš še motnje v sprejemu signala na mobilnem telefonu in upaš,da pri njej nisi pustil najljubšega CD-ja.

FILOZOFSKO
"Ti si nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo, ampak te ne morem ljubiti toliko, kolikor bi te hotel. Custveno sem nezrel in nikoli ne bom odrastel." Tipicno bežanje od resnice, da ima prav nagnusen madež, ritno porašcenost in slab zadah.

VERSKO
"Prestopil sem k Jehovim pricam. Pridi z mano, nic seksa, samo molitev." Ce ima možganov vsaj toliko kot gluhonema papiga, je zagotovo ne boš vec videl. Ce pa je potuhnjena cerkvena miš, ti preostane samo metek v glavo. Seveda ne dobesedno.

IGNORANTSKO
Cakaš, da te poklice, nato odigraj: "Prosim? Da te nisem klical cel mesec? Pa si rekla, da boš prva poklicala!" Huda žalitev za ženski rod.

PO SMS-U
V primeru dokoncne locitve, ko te posledice sploh ne zanimajo, ji pošlješ sporocilo:" Od." Ona vpraša:" Od - kaj?" Ti odgovoriš: "Jebi." nabavi si suspenzor.

RETROGARDNO
Ko bo ugotovila, da je naredila napako in se po kolenih priplazila nazaj, jo izkoristiš. Po enem tednu seksa jo odženeš z razlago, da imaš že novo dekle. Adijo njen ego...

PRIJATELJSKO
Poveš ji, da se seliš v Jemen, in ko te vpraša za naslov, si izmisliš nekaj takega: "15 Yemenroad, Yemen, " Približno tako kot je Chandler odslovil Janice v seriji Prijatelji.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev