Rent a car – zakaj pa ne?

11. januar 2011 ob 18:07 | 580
Ste ostali brez vozila, pa ne veste kaj storiti. Vsak trenutek nas lahko doleti, da ostanemo brez vozila, pa je to lahko zaradi okvare, poškodbe vozila, potrebujemo vozilo za na pot v tujino pa je naš prestar, preslab, in se bojimo da ne bomo kje ostali, moramo na pot ločeno in ne s svojo družino,potrebujemo vozilo za poroko,prevoz za več oseb skupaj,… Danes poznamo enostavno rešitev, najamemo renta car, kjer nas čaka široka ponudba vozil.

Renta car dejavnost obstaja že kar nekaj let, bolj dostopna in oglaševana, največkrat po internetu, kjer so tudi najbolj ugodne cene, pa nam je šele zadnja leta. Vozila se lahko najemajo na različnih lokacijah po Sloveniji oz. če želite se vam vozilo z določenim doplačilom lahko tudi dostavi. V ponudbi so vozila različnih znamk, dostopna so nam več ali manj vozila vseh kategorij, ki jih lahko izbiramo sami, seveda pa je od kategorije vozila odvisna tudi cena.

Rentacar


Prednost rent a car storitve je tudi ta, da imamo vozilo samo takrat ko ga nujno potrebujemo. Pri najemu moramo biti pozorni na vsa zavarovanja, koliko kilometrov je vštetih v ceno najema, navedite vse osebe, ki bodo vozilo vozile, ker morajo biti navedene na pogodbi. Ko vozilo prevzamete bodite pozorni na to, da je rezervoar za gorivo poln in polnega tudi vrnite, obvezno pa je vozilo ob prevzemu potrebno pogledati, v kolikor so na njem že kakšne stare poškodbe in jih z rent a car agentom tudi označite na vašem prevzemnem obrazcu.

Zelo pomemben podatek, ki ga morate tudi vedeti preden najamete avto, pa je ta, da morate ob najemu s seboj imeti svoj osebni dokument, vozniško dovoljenje in vašo kreditno kartico za rezervacijo denarnih sredstev v višini najema in odbitne franšize.

Ni vam potrebno več skrbeti, kako boste čakali na taksi in kolikšen bo dolgoročno znašal ta strošek, čakanje na vlak ali avtobus pa je že iz mode. Oglejte si ponudbo za RENTA CAR. - AVANTCAR.SI

Renta Car

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev