rikisuave,jakainštalanter and copyrights...copyrights...copyrights...you fuckin pirate!

08. marec 2011 ob 09:26 | 163
Zdravo rikisuave!

27.3. bom imel v Vita centru v Naklem predstavitveno delavnico za Kathara 1 BioSpiritualno zdravljenje. Dvodnevno delavnico Kathara 1, v okviru Kathara Teama (www.krystalspiral.com)organiziramo 23. in 24. Aprila v Vita centru Naklo. Zadeva bo v kratkem objavljena.
Hkrati z nekaterimi prijatelji v SLO gradimo skupinski ščit.

Ali te kaj od tega zanima?

Prosil pa bi te, če lahko umakneš video poste z moj video. Precej sem se namatral, da bom Kathara Team pripeljal v SLO, to pa bi vrglo zelo slabo luč na nas KSerje v Sloveniji. Sporočam pa ti dobro novico, da je MAC (speaker 3) na KS e-group objavila, da bodo Kathara 1 v kratkem dali na splet.

rikisuave
12:18 01.marec
Pozdrav,mislim da je to znanje od vseh in ker nisem oškodoval nobenega s tem ne vidim razloga za skrb.MI-VSI sidramo frekvenco že kar nekaj časa in ko vidim official zadevo umaknem videe takoj.Zelo sem vesel za delavnico.Lep pozdrav.

iankainster
13:01 01.marec
Seveda je znanje od vseh, in je vsem tudi dostopno. Brez nič se tudi prdniti ne da. Skupnost mora preživeti, sicer lahko pozabimo, da bodo prišla še nova potrebna znanja.

Sam ne želim igrati policaja, zadeva je avtorsko zaščitena in v tem vidim velik problem. Prosil sem za umik, ker bom sicer zadevo prijavil AP. To pa zato, da obvarujem sodelovanje in prizadevanja, ki so v teku, da se v Sloveniji končno začne zadeva odvijati. Takšen tvoj podvig pa nam vsem v SLO lahko prej škoduje, kot koristi.

Na spletu je obljavljen le intervju Ashayane za Project Camelot in mislim da ena radijska oddaja. Javna objava tega je bila soglasna celo z GA.

Med KSerji (Keylontic Students) veljajo določena etična merila. To dela KS drugačno od drugih. Če jih ne sprejemaš pač nisi KSer, vendar prav tako nimaš s tem dovoljenja, da kršiš avtorsko zaščito. Vežejo nas 3D in višja pravila. Seveda ima vsak svobono voljo, vendar ima tudi ta svoje meje, če želimo da prevlada zakon enosti.

Galaktična drama je nastala v prvi vrsti zaradi takega razmišljanja. Kdor je lahko razgrabil kar je mogel je to naredil, brez vsakršen odgovornosti do drugih udeleženih. Točno v takem svetu tudi živimo in nihče ga noče.

Drži, da vsi mi sidramo frekvence, le kvaliteta naših frekvenc se razlikuje. To pa nima veze z nedovoljeno objavo znanja, ki ga prevajajo Govorci AP. Se strinjaš?

iankainster
13:09 01.marec
naj dodam morda še to. Na spletu je poleg Camelot intervjuja, ki povzema ključne informacije, objavljeno tudi veliko ključnih tehnik in informacij povsem brezplačno. Prav tako se lahko vsak vključi v KS e-group na Yahoo, kjer izve ogromno informacij povezanih s tehnikami in drugim znanjem. Tvoja skrb, da se je potrebno igrati Robina Hooda je odveč. Tisti, ki jih to znanje pokliče, bodo našli pot do njega. Tisti, ki jih zanima kako to znanje razvrednotiti in izkriviti pa jim bo prišlo vse prav.

V Sloveniji gradimo lokalni ščit ljudi. Leta hitro minevajo. Metatroničnih motenj je veliko.

Jaz bom zelo vesel, če nam pomagaš.

rikisuave
14:37 01.marec
Kako je lahko del infa objavljen na netu, "del" pa ne? (Project Camelot+The Big Picture).Videi niso spremenjeni niti zrežisirani.Tako malo je takih ljudi da ne moremo reči kdo je "Meta" kdo "Robin" in kdo "policaj".Če te pa kaj moti objektivno ali selektivno mi pa povej... Od leta 2007 sem zadevo/informacijo predstavil in linkal z ogromno ljudi. Friend si lahko s kar nekaj ljudmi, čeprav se ne strinjamš z njimi.Tako sprejmeš tudi drugačne od sebe,z razliko.Peace.
In vse tiho je bilo.Zgleda da bomo spet ruzake nosili...

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev