"DOBIL SEM UKOR IN GA IMAM ŽE ODKAR SEM GOR"

04. maj 2009 ob 12:15 | 824
Pozdravljeni člani portala "moj - video"!!!

Nekateri izmed vas ste me že vprašali, nekateri ne, zakaj sem prejel "rdeč napis" na mojo osebno stran - "član je prejel ukor". Zdaj vam bom vsem povedal.

Neke noči ( 11. 3. 2009 ), sem bil na računalniku in zasledil portal "moj - video". Odločil sem se, da se vpišem. Začel sem dodajati videe in, ker je bila ura že čez polnoč sem jih lahko dodal deset. Med temi videi sta bila tudi dva videa z neprimerno vsebino. Takrat še mi pravila portala "moj - video" niso bila znana in portala še nisem poznal. Ne branim se zdaj z nedolžnostjo. "Kriv" sem, ker je tudi nevednost krivda. Kazen "ukor" sem si zaslužil upravičeno. Na prtalu bi se lahko seznanil s pravili portala, preden sem ga začel uporabljati. Naredil sem napako, katero obžalujem.

Kot ste nekateri opazili, pridno dodajam videe tako, da je za vsakega nekaj ( vsem pač ni vse všeč ). Z nekaterimi sem se na portalu tudi spoprijateljil. Ne bi rad, da me ta moja "začetniška" napaka dolgoročno zaznamuje oziroma "žigosa". Še naprej se bom trudil in pridno dodajal čimboljše videe in slike.

Lepo pozdravljeni člani portala "moj - video"!!!

Komentarji 29

če želiš komentirati, se
BekicaB
BekicaB8 let nazaj

priden fantek? :P ... če si si ga zaslužil-pol je prav da ga maš. Verjamem pa, da si se ob tem tudi naučil, da tega ne boš več naredil in pazil v bodoče. Maš tud do zdaj veliko novih videov in se vidi, da delaš kot je treba. Tudi jaz se strinjam, da se ti zbriše ukor. Lp :D

aknardaj
aknardaj8 let nazaj

Pridružujem se ostalim...dol z ukorom!

tinga
tinga8 let nazaj

tudi jaz se podpisujem za izbris ukora... konec koncev si to naredil zaradi nevednosti in od takrat naprej tega ne počneš več...
kakor pravijo kdor dela ta se tudi moti, motiti se je človeško...od osebe do osebe pa je odvisno kakšna bojo njegova naslednja dejanja...
upam da ti bo uspelo in da ti bojo zbrisali ukor :)

dusankragelj
dusankragelj8 let nazaj

Na sodišču poznamo olajševalne in oteževalne okoliščine !Tvoje priznanje iskrenosti nečesa, kar si naredil ,pa to ni povzročilo nobenih prepovedanih posledic, je znak tvoje poštenosti in odkritosti...Vsako sodišče bi ti izreklo opomin po 63 členu , ker je načelni prekršek tako majhen, da ni nikomur naredil nobene škode. Da bi to nekateri razumeli, bi morali poznati zakonodajo ali vsaj sodno prakso....Čestitam ti za iskrenost, poštenost in priznanje....Moj poklon, mladi prijatelj !

klementa
klementa8 let nazaj

Pridružujem se za izbris ukora, vsaka kazen se enkrat mora isteči.

zidarjev
zidarjev8 let nazaj

tudi jaz se podpisujem ZA IZBRIS.... podpiramo te

cristina
cristina8 let nazaj

MOJ PODPIS. SE STRINJAM.

alexsander45
alexsander458 let nazaj

tudy ja se strinjam. te podpiram.

nm123nm
nm123nm8 let nazaj

jas se tudi strinjam zaslužiš si to

Ilya
Ilya8 let nazaj

tudy ja te podpiram, kot moj brat Alex

marko3
marko38 let nazaj

Na tem portalu mi nekaj ni jasno.Vsa sodišča na svetu, ki izrekajo kazni,za vsako kazen postavijo časovni rok.Čas trajanja kazni.Kaj pa tukaj?Postavite dolžino kazni in se ga potem tudi držite.Ko je kazen odslužil,se smatra kod da nikoli ni bil kaznovan.Naredite tako!

albina
albina8 let nazaj

Tudi moje mnenje je, da se ti ukor zbriše in se ti že končno oprosti za napako, ki je nisi zagrešil namerno!!!

Zidarka
Zidarka8 let nazaj

jaz se podpišem tukaj da zbrišete ukor

moncyta
moncyta8 let nazaj

imaš tud moj podpis za izbris ukora. v bodoče pa je treba pazit! pa upam, da boš slej ko prej brez malega rdečega napisa in da bo slej ko prej na tvoji stran mal večji rdeči napis!!!

anja1987
anja19878 let nazaj

lepo.... priden fantek:)))

lotti
lotti8 let nazaj

Najraje bi napisala isto kot pri Duletu. Res je, motiti se je človeško. Mogoče, ga je zaneslo, ampak spet je sam priznal in že to je pogumno, da se pokesaš takole javno...ni lahko narediti takšen korak.
Že zadnjič sem napisala, da smo tu zaradi druženja in naj vlada lepo in pozitivno vzdušje, zakaj bi si grenili tu trenutke brez veze. To mu je bila dobra šola in PROSIM ADMINISTRATOR NAJ SE TUDI TA UKOR IZBRIŠE. Ne bo se zato svet podrl, ampak vsi tu bomo spet bolj srečni, saj to pa je največ vredno...a ne?
Hvala in lep dan želim še naprej....

whisky
whisky8 let nazaj

moj podpis pod tole......res je že čas da se zbriše ukor

bejba000
bejba0008 let nazaj

se strinjam

Rimele
Rimele8 let nazaj

Hvala vsem za podporo!!!

Mambica
Mambica8 let nazaj

Tudi jaz se strinjam, da se ukor zbriše...hehe, sej paše tut kaka neprimerna vsebina, sam kaj češ, jo pač poiščemo kje drugje:))

Specially
Specially8 let nazaj

(pomolim travco) Pihni, če bo zaigrala...se res kesaš...;-)
Dej tist ukor sm, da ga podpišem...v bodoče pa pazi, kaj nalagaš...drugače bo mogla pridit mama v šolo;-) Ni vse, za vse oči...

GRCNARKA
GRCNARKA8 let nazaj

Imaš tudi moj podpis za IZBRIS UKORA

Pupyka_89
Pupyka_898 let nazaj

se podpišem 100x :))))

Dr.MaRiO
Dr.MaRiO8 let nazaj

mater aministratori za k.... Poglejte rajš k jackotu on jih ma na miljone ki jih ni označil 18+ ...

-karmen-
-karmen-8 let nazaj

Na napakah se učimo pravijo. PO moje bi bilo primerno da nove člane ki naredijo začetniške napake -tako kot se je to zgodilo tebi, najprej opozorijo, in šele ob večkratni kršitvi kaznujejo z ukorom. Tebi pa želim in upam da ukor čimprej izbrišejo. =)

puhika
puhika8 let nazaj

Za dva neprimerna videa dobiš ukor? Madonca to pa je smešno...kdor te ukore deli naj se malo zamisli in bolje pogleda pa bo videl, da si jih kdo drug tudi zaluži...a zgleda, da je enim več dovoljeno kot drugim....
Upam, da ti ga bodo izbrisali...

Rimele
Rimele8 let nazaj

Hvala obema!!!

crtomir8
crtomir88 let nazaj

vsi smo krvavi pod kožo in imamo napake...kolikor mi je znano,je bil kakšen ukor že tudi izbrisan...

dule82
dule828 let nazaj

izvoli prvi podpis za izbris ukora. ućimo se na napakah

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev