Ne zameri....iskreno

16. marec 2011 ob 07:47 | 171
Res te ne razumem..nikakor te ne morem prebrati,kakšen človek si.....na pogled dober...po srcu dober....duša enkratna.....lepo mi je s teboj…pozoren si do mene,kot mora biti moški do ženske…res pravi gentlemen….
včasih pa se mi zdi,kot da bi te popadel hudič...vse lepo se naenkrat spremeni..... eksplodiraš....obtužuješ….vidiš samo sebe…okolice in mene pa ne vidiš.kako trpimo zaradi tega….trpimo vsi,najbolj tisti,ki te ljubimo….
Ljubim te…..ko pa se prepirava izgubljam zaupanje vate….ne verjamem ti….ko se pogovoriva in ta nesoglasja rešiva, te ljubim še bolj….zopet ti verjamem….verjamem ti na vsako besedo ,ki jo izrečeš…..
V srcu čutim,da mi nekaj skrivaš…prekrivaš…mogoče se motim…ne vem….občutek imam,da me sistematično ubijaš,da na vsak način hočeš,da bi najino vezo prekinila jaz….zakaj jaz?…..zakaj tako čutim?....povej mi,zakaj!...prosim…večkrat se mi zdi,da sem ti v napoto in to me prizadene…..lepo čvekava,se smejiva,kar naenkrat me odbiješ stran od sebe,kot bi mi v srce zaril nož…zdi se mi da te nekaj preganja,da se ti zelo mudi zaključiti najin pogovor….
So dejanja….samo narobe napisana beseda…pa je tukaj že trpljenje….s takim vedenjem trpiva oba…jaz že in to zelo močno….zate sicer ne morem trditi,če trpiš, ker lahko govoriš drugače kot si misliš ali kot občutiš….ujeta sem v lastnem telesu…podrejena tebi vendar srečna,da sem lahko s teboj in ob tebi…..
Ti si veliki zapeljivec…znaš popihati ženski na dušo in si jo podrediti….zdi se mi da potrebuješ veliko žensk okoli sebe….večkrat si že napisal,da si…..kako praviš….samo mene,da sem naivna…mogoče sem res…do tebe,ker te premočno ljubim in me lahko ovijaš okrog malega prsta…..spoznala sva se ob pravem trenutku,takrat ko sem najbolj potrebovala ljubezen,moškega ob sebi in lepo besedo…to me je vrglo v tvoj objem…nikoli nisem bila taka….tudi sebe ne poznam več…ne prepoznam se…..to je pa naredila ljubezen do tebe….

Komentarji 5

če želiš komentirati, se
Nincaa
Nincaa7 let nazaj

srečno...

BIGdunkey
BIGdunkey7 let nazaj

če pa čutiš, da ne zmoreš, raje se umakni, ker zna biti na trenutki zelo hudo.

romy62
romy627 let nazaj

počasi se odmikam...boleče ampak preživela bom...lp

BIGdunkey
BIGdunkey7 let nazaj

"včasih pa se mi zdi,kot da bi te popadel hudič...vse lepo se naenkrat spremeni..... eksplodiraš....obtužuješ….vidiš samo sebe…okolice in mene pa ne vidiš.kako trpimo zaradi tega….trpimo vsi,najbolj tisti,ki te ljubimo…."

mislim, da ta oseba, ko eksplodira trpi 10krat več kot vsi tisti, ki jo ljubite. kaj je krivo v tej situaciji? mogoče zaradi življenjskih izkušenj ne verjame in ne zaupa, ter zelo verjetno, da je človek ljubi drugo osebo in njo nikakor ne more pozabiti in, ko se preveč sprosti se jezi predvsem nase, ker si misli, da dela krivico tisti tretji osebi v svojem srcu... ampak počasi vse se bo uredilo, če le imate dovolj ljubezni in vztrajnosti, ker vsi skupaj ne znate ljubiti tako močno kot tista oseba zaradi katere kakor pišeš "trpi" veliko ljudi.
Srečno

romy62
romy627 let nazaj

hvala...uganila si...lp

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev