4. Romski invalid III. Kategorije

29. marec 2010 ob 15:46 | 141
ZAVAROVALNICA VZAJEMNA
Spoštovani,

Dovolite, da vam po tej poti stisnem roko v pozdrav. Dejstvo je, da sem socialno ogrožen delovni invalid III. Kategorije. Splošno znano je že, da sem na področju finance najrevnejši Rom v Mestni občini Novo mesto. Več o meni in moji ženi Jovanki lahko breberete oz. izveste na moji spletni strani pod: sajnov1 ali sajnovicBrajdic. Nisem kriv, da je med vama prišlo do neke čudne napake? Sami dobro veste, da sva jaz in moja žena Jovanka vaša člana od vsega začetka in da sem leta in leta redno plačeval svoje obveznosti oz. premijo za prostovoljno zdravstveno zavarovanje. zakaj je prišlo sedaj do čudne spremembe? Skupni jezik morate najti z mojo banko oz. HRANILNICO LON iz Novega mesta. Kako, zakaj in na kakšen način? To je Vaša stvar, da sami rešite Vaš nesporazum? Jaz vem, da sem podpisal izjavo za "TRAJNIK" Račun, ki mi ga še vedno pošiljate kot zaostali dolg oz. v višini 118, 96 evrov vam ne moram plačati ker imam velik socialni problem. Prejemam denarno nadomestilo v višini edinega vira preživljanja 365, 76 evrov mesečno. Od tega zneska plačujem kredit na banko, elektriko, vodo...čistega mi ostane od 20, 00 do 50, 00 evrov. Sprašujem vas ali se, da s tem preživeti? Predlagam vam, da račun pošljite na naslov: Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, ki poznajo moj socialni problem oz. nečloveka vredno življenje.Morda mi bodo oni, pomagali? Sprašujem vas kaj še hočete od mene? Hočete mojo revščino? Vzemite jo! Saj Vi, ste oblast, jaz pa le ubogi Cigan oz. Rom samo ne preganjajte me več, rotim vas? Ali pa morda gre za kršenje mojih temeljnih človekovih pravic in svoboščin?
Čudim se, da ravno Vi, ki skrbite za varnost in brezskrbnost na področju zdravstvenih zavarovanj z Vzajemno, da nebi imeli kot vaši zavarovanci "Zdravstvenih težav", temveč primerne ugodnosti, ki pripomorejo k naši sprostitvi, izboljšanju zdravja in...ali pa mi, ki smo Romi takšne dobrote ne potrebujemo oz. ne pridemo v poštev? Ker smo "Marginalci?" Pa brez zamere!
Romski invalid,
Rajko Šajnovič

Opomba: Takole sem že obveščal javnost o Zavarovalnici VZAJEMNE. Ne vem kdo je glavni krivec, da so me spravili finančno na »BERAŠKO PALICO?« Ali je to: »TELEKOM SLOVENIJA, CENTER ZA SOCIALNO DELO NOVO MESTO, ZAVAROVALNICA VZAJEMNA, ALI?« Moje javni obvestilo se glasi: »VZEMITE MI REVŠČINO KER STE VI OBLAST JAZ PA LE UBOG CIGAN?«


Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev