Žalostna je revščina

01. september 2010 ob 09:32 | 101
Takole sem napisala UGOVOR!

Jovanka Šajnovič
Šmihel 74
8000 Novo mesto

Datum: 31. 08. 2010

VZAJEMNA
ZDRAVSTVENA ZAVAROVALNICA d. v. z.,
LJUBLANA

ZADEVA: UGOVOR ZOPER SKLEPA OZ. DOPISA Št. Vašega znaka: 36348/DS – Datum: 30. 08. 2010

Dovolite mi, da Vam po tej poti stisnem roko v pozdrav. Dejstvo je, da sem dne 24. 08. 2010 vložila ZAHTEVEK ZA IZPLAČILO ODŠKODNINE IZ NASLOVA »ZAVAROVANJA ZA NADOMESTILA«. Na podlagi moje prijave za uveljavljanje odškodnine iz zavarovanja Nadomestila…Ste obravnavali mojo vlogo. Na podlagi predložene dokumentacije ste nekorektno in nečloveško ugotovili, da do izplačila nisem upravičena ker, da je bolezen, zaradi katere sem se zdravila v bolnišnici Novo mesto, obstajala že pred sklenitvijo zavarovanja. To seveda ne drži in zato se ne strinjam z vašo odločitvijo. Še več. Zelo ste me razočarali.

Spoštovani,

Znano je, da sem socialno in zdravstveno ogrožena. Ne prejemam nobene oblike denarno socialne pomoči. In nisem kriva, da sem po narodnosti drugačna, da je moj mož Rom in da sva oba revna. Zato menim, da je ravno to vzrok vaše odločitve? Vem le to, da sem zbolela po sklenitvijo mojega zavarovanja in da sem upravičena do odškodnine iz zavarovanja Nadomestila. Pri vas imava z možem Rajkotom Šajnovičem dvojno zavarovanje. Od vsega začetka, prostovoljno zdravstveno zavarovanje in še dodatno iz zavarovanja Nadomestila. Ne razumem kako je prišlo do morebitne zmote oz. napake? Ne vem kdo se je zmotil oz. kdo je kriv? Kakor koli je že prišlo do nesporazuma Vas prosim, da ponovno obravnavate moj primer s srcem, dušo in telesom. Brez sovražnosti do drugačnih, revnih in…Dovolim Vam, da lahko pogledate moj zdravniški karton in za mnenje moje splošne zdravnice dr. Natalije Škufca Srebrnjak.

Za ugodno rešitev mojega ugovora se Vam že za naprej lepo zahvaljujem. Opravičujem se Vam za Vaš dragoceni čas in za morebitne pisne napake.

Prosim za razumevanje,

S spoštovanjem,

Jovanka ŠajnovičKomentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev