KJE PA MENE ČEVELJ ŽULI!

29. december 2008 ob 13:06 | 415
Ali vam napišem pravljico?Ne,ne bom.Napisal vam bom resnico in samo resnico!

Dve leti nazaj,leta 2006 sta bile podane dve ovadbi na Okrožno sodišče v Kranju.Kot prva zaradi neupravičenega prometa z mamili,druga pa za posredovanje zaupnih podadkov (zloraba položaja).Obe ovadbi sta bile podane proti gospe (imenovali jo bomo Vanesa )Vanesi,katera je zaposlena pri Kranjskem sodišču kot strojepiska.Po tem dogodku je bila gospa Vanesa deležna še dveh civilnih tožb,katere je vložil njen nekdanji izvenzakonski partner.prva je bila zaradi mld.otroka,določitve preživnine in stikov,saj se je gospa Vanesa spretno izmikala temu.Druga tožba pa zaradi nezakonitega prilastitev večje količine denarja.Zanimivo pri tem pa je tudi,da je pri vseh primerih bila deležna brezplačne pravne pomoči.Preverili smo,da ima gospa Vanesa stalno službo na Kranjskem sodišču,poleg tega je honorarno zaposlena tudi v gostilni Logar na Visokem.Je lastnica hiše,ima tudi avto,na mesec dobiva dve preživnini in ni mati samohranilka kot ona sama trdi,saj živi s svojim partnerjem v njeni hiši.
Očitno je,da je gospa Vanesa velikega vpliva tega sodišča,saj njen nekdanji izvenzakonski partner na tem sodišču ne more doseči pravice in je verjetno tudi ne bo.

VSE TO IN ŠE MARSIKAJ DRUGEGA LAHKO POČNETE TUDI VI PA ZATO NE BOSTE PRAVNO ODGOVARJALI,POGOJ PA JE SEVEDA,DA STE ZAPOSLENI NA kRANJSKEM SODIŠČU

Po takih zadevah pa ni nič čudnega,da se dogajajo družinske tragedije,vedno več jih bo,saj te že odločitev sodiščaprivede do tega.

Mogoče,mogoče pa je gospa Vanesa član Kranjskega podzemlja?

"ZATO PA JI NIKO NIŠTA NE MOŽE".
Lep pozdrav.Seba.

Komentarji 6

če želiš komentirati, se
frajerka
frajerka9 let nazaj

ob vsem tem je premalo opisal svoja dejanja ne se smilt sam sebi baje si bombo vrgel pred hišo v kateri živi tvoj sin

branegrob
branegrob9 let nazaj

Živio! Sem novi član, ker me je žena opozorila na tvojo zgodbico, pa sem prebral in želel malo dodati svoje mnenje o tej zgodbici. Lepa zgodbica, če je to vse res. Kako pa to da nič ne dosežeš na sodišču. Bilo bi dobro še slišati drugo stran, pa bi se mogoče videla resnica. Če je vse tako kot praviš, kako to da na sodišču nisi dosegel nič. Če bi bili dokazi pristni, mislim da bi šlo. Sam namreč delam tudi na sodišču kot odvetnik, pa mislim da moji kolegi odvetniki bi že nekaj iztržili glede tega. Očitno si imel odvetnika, ki je videl, da ne boš kaj veliko dosegel. Verjamem, da si razočaran nad sodiščem, pač tako je, včasih pač ne gre tako kot smo si zamislili. Včasih je treba požreti tisto kar smo si skuhali in se sprijazniti z usodo. Velikokrat v življenju dobimo, dostikrat pa zgubimo, pač tako je življenje. Za življenje se je treba boriti, pa tudi če je včasih težko, ampak vedno po dežju posije sonce. Želim ti lepo življenje, pa čim manj takih dogodkov.


Lep pozdrav Brane.

Skalar
Skalar9 let nazaj

žalostno, toda resnično

aknardaj
aknardaj9 let nazaj

in to sigurno ni osamljen primer..a so menda še celo premalo plačani

mojalubica
mojalubica9 let nazaj

ja res zanimiv

dule82
dule829 let nazaj

seba zanimiv tekst...

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev