Horoskop

05. junij 2009 ob 18:14 | 351
Oven
Danes bo ozračje precej napeto, vendar tokrat predvsem po vaši zaslugi. Zato se nikar ne jezite na druge, ampak najprej razčistite s sabo. Pri denarju ničesar ne počnite na silo, saj se vam lahko zelo hitro to vrne kot bumerang.

Bik
Kmalu boste srečali zanimivo osebo, ki je že dolgo niste videli. V pogovoru boste izvedeli tudi nekaj šokantnega. Iskanje krivca za nedavni ljubezenski spor je nesmiselno, saj je vajina krivda približno enaka, ali ne?

Dvojčka
Na vsak način boste znova želeli sedeti na dveh stolih. Vaša trmoglavost bo kmalu prinesla dokaj negativne posledice. Presežek energije skušajte usmeriti čim pametneje, da ne bo spet šel v nič. Vam bo tokrat le uspelo?

Rak
Čeprav si tega ne želite, bodo vaše zasebne in službene obveznosti zelo prepletene. To bo glavni razlog, da boste tudi doma razmišljali o službi. Nekdo bo pokazal, da ste mu všeč, kar pa drugim ne bo ravno pogodu.

Lev
Namero bližnjega boste napačno ocenili, zaradi česar boste prehitro ukrepali. Že veste, kako boste popravili škodo? Pri denarju vam bodo možgani delali s polno paro, toda učinek na žalost ne bo niti omembe vreden.

Devica
Očitno imate nekaj, česar si ne želite, želite si pa tistega, česar ne morete dobiti. Kako se boste rešili iz začaranega kroga? V ljubezni se boste znašli v neprijetni situaciji, zato ukrepajte previdno in premišljeno.

Tehtnica
Naključno boste naleteli na karizmatičnega človeka, ki vas bo navdušil s svojimi besedami. A pozor, vseeno počakajte še na njegova dejanja. Na delovnem mestu boste nemirni, za kar bo tokrat poskrbel sodelavec.

Škorpijon
Tokratne okoliščine vam bodo naklonjene, vendar jih znova ne boste izkoristili. Okolica počasi že dobiva občutek, da to počnete namerno. Pri čustvih boste poskrbeli za novost, ki bo navdušila tudi ljubljeno osebo.

Strelec
Novica, ki jo boste izvedeli, vas bo razburila. Kljub temu jo boste morali še nekaj časa ohraniti zgolj zase. Denar: če se boste želeli izogniti velikemu tveganju, zares nimate drugega izhoda, kakor da sklenete kompromis.

Kozorog
Da bi pritegnila vašo pozornost, se bo neka oseba zelo trudila. Vsekakor skušajte ugotoviti, kaj ima za bregom. Preden sprejmete pomembno odločitev, se posvetujte s partnerjem. Saj veste, da vam želi le najboljše.

Vodnar
Znanec vam bo nepričakovano zaupal svojo veliko težavo. Če mu ne želite ali ne morete pomagati, mu to takoj iskreno povejte. Delovna naloga je dokaj nesmiselna, vendar jo kljub temu raje vendarle opravite.

Ribi
Že dolgo vam gre način življenja, ki ga goji znanec, krepko na živce. A vseeno pozabite, da ga boste prav vi spremenili. V odnosu z ljubljeno osebo se bodo prijetni dnevi v dvoje še nadaljevali. Bravo, le tako naprej!

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev