VANGA

29. december 2008 ob 20:50 | 1342
Jasnovidka Vanga
Jasnovidka Vanga: 3. svetovna vojna bo leta 2010.

Ponavadi ljudje le zamahnejo z roko, ko slišijo napovedi kakšnega jasnovidca oz. jasnovidke. Le malo jih res verjame njihovim prerokbam. Vendar ko je bolgarska jasnovidka Vanga oz. Vangelia Gushterova govorila, so ljudje pozorno prisluhnili. Vanga je postala znana po svojih napovedih svetovnih katastrof, ki so se uresničile.

Vanga je recimo napovedala napad na newyorška dvojčka 11. septembra, napovedala je začetek 2. svetovne vojne, smrt princese Diane ter celo nesrečo ruske jedrske podmornice Kursk. Strokovnjaki celo trdijo, da je priznana jasnovidka predvidela tudi dogajanje v Južni Osetiji.

Vanga naj bi napovedala, da se bo leta 2010 začela 3. svetovna vojna, in sicer po poskusu atentata na štiri državnike ter po spopadu v Indiji.

Vanga se je rodila v Bolgariji. Ker je bila nepismena, so njene prerokbe zapisovali njeni sodelavci. Trdila je, da so njene paranormalne sposobnosti povezane z nevidnimi bitji, ki naj bi ji pošiljali informacije skozi prostor in čas. Ukvarjala se je tudi z zdravljenjem s pomočjo rastlin in naravne medicine. Ljudje bi se morali zdraviti le z rastlinami, ki rastejo na področju, kjer živijo, je bila prepričana. Klasični medicini sicer ni nasprotovala, a je menila, da je uporaba sintetičnih zdravil slaba, saj "v našem telesu zapira vrata naravi, ki vzpostavlja ravnovesje".

Trdila je, da vidi in se lahko pogovarja z ljudmi, ki so umrli pred več kot 100 leti. Bila je prepričana, da bo človek čez 200 let vzpostavil zvezo z nezemljani, nekaj jih več let živi na Zemlji. Prihajajo s planeta, ki se imenuje Vamfin.

Vanga, ki je umrla leta 1996, naj bi točno poznala tudi datum svoje smrti. Bila pa je prepričana, da jo bo nasledila 10-letna slepa deklica, ki živi v Franciji.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev