BORUT je na FB napisal, IGOR pa mu takole odgovoril: ..... In požel veliko simpatij!!!!!

23. februar 2014 ob 18:51 | 105
Datum: 20. februar 2014 20:01

Borut Pahor
Spoštovani hokejisti, dragi Risi in vsa hokejska ekipa,
eleganca na drsalkah, s katero v teh dneh navdušujete, je vredna velikega občudovanja in spoštovanja. Borbenost, srčnost in ekipni duh, to je to. S pridevniki, ki krasijo vašo igro, zadetke, podaje in obrambe pišete besednjak zmage in nas učite besed, ki so navdih za nas vse. Hvala vam, dragi fantje, da ste našo državo postavili na najelitnejši zemljevid tega športa.
Zaradi vas Slovenija za hokejski svet nikoli več ne bo neznanka. Z vami se veseli in na vas je ponosna vsa Slovenija. Srečno še naprej! Še glasneje bomo navijali za vas!Igor Polajnar
Dragi Borut! Če bi ti, tvoje kolegice in kolegi politiki, imeli vsaj desetino srca in jajc naših spoštovanih športnic in športnikov, gasilcev, vojakov/ navadnih policistov in delavcev - bi v tej državi vladali red, spoštovanje, poštenje in blagostanje. Sedaj pa se na njih spomnite samo takrat, ko vam je to v korist..... In to ni lepo. Njihov uspeh je rezultat njihovega trdega dela, njihove volje in odrekanja. Njih in njihovih staršev, trenerjev... Naša bleda domovina Slovenija, pa denar še vedno poklanja tajkunom, oprošča kraje svojim prijateljem in to na račun slabo plačanih delavcev in upokojencev. Namesto, da z zastavo mahaš po svetu, bi raje doma z drogom užgal po lopovih in bednikih , ki pijejo zadnje kaplje krvi in dostojanstva slovenskega naroda.


Bravo za športnike , bravo Igor!!!!!!!!!

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
lunamesec
lunamesec2 leti nazaj

......strinjam se z Igorjem, ampak samo do neke mere, roko na srce, politika, ki bi imel tako malo masla na glavi, kot ga ima Borut Pahor, bi pri nas težko našli

Marici1603L
Marici1603L2 leti nazaj

Ja, bravo Igor ... in bravo športniki, ne le hokejisti, ki so všeč eni skupini, temveč tudi ostalim športnikom, ki so najbrž imeli pri tem, "... da je naša država postaviljena na najelitnejši zemljevid tega športa..." prav tako veliko in pomembno vlogo in tudi pri tem, da "... zaradi vseh teh športnikov, ne samo zaradi hokejistov Slovenija za svet nikoli več ne bo neznanka...."

Res pa je, da se z vsemi temi športniki "... veseli in je nanje ponosna vsa Slovenija..."

Polajnarju pa itak "kapo dol" ... o jajcih bomo pa še kje in še kdaj in še za kaj ...

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev