Slovenski horoskop

26. februar 2014 ob 15:13 | 165
Avto na lizing (21.jan – 18.feb)
Rojeni v znaku Avta na lizing so izrazito nagnjeni k tveganju. Najbolj pomembno jim je, da izgledajo dobro, čeprav je za to ceno vsak dan na meniju Mercator posebna salama in narezan kruh iz Hoferja. Njihovi hobiji so najemanje kreditov in izogibanje prijateljev, ki so jim dolžni denar. Najbolje se razumejo s Pijani strici in Večnim študentom. Njihov najljubši predmet je kromirana ročica od menjalnika.

Kozolec (19.feb – 20.mar)
Kozolci so po naravi leni, a pošteni. Obožujejo španske nadaljevanke in nedeljske nakupe. So izrazito samozavestni in odkriti. Radi imajo posušeno travo, sploh tisto, ki je prepovedana. Ne razumejo se z Smučmi, zato pa so najraje v družbi Trojanskega krofa. Njihov najljubši predmet je traktor.

Kranjska klobasa (21.mar – 20.apr)
Kranjska klobasa je pravi gurman, sovraži šport in kakršno koli obliko gibanja. Zaradi tega so nemalokrat nagnjene k boleznim srca in ožilja, a to kompenzirajo s humorjem in dobro voljo. Obožujejo piknike in nepotrebno nažiranje s težko hrano. Načeloma se dobro razumejo z vsemi znaki, sploh s Cvičkom in Litrom vina. Po naravi so dobrodušni, včasih naivni a korektni. Njihov najljubši predmet je zenf.

Zavistni sosed (21.apr – 21.maj)
Zavistni sosed ne mara nikogar, še najmanj pa sebe. Nagnjen je k pretiranem nabiranju materialnih stvari in zidanju prizidkov, ki so popolnoma nepotrebni. Po navadi je prvi, ki pokliče policijo zaradi »domnevnega« hrupa v soseski. Njegove dobre lastnosti sta pridnost in točnost. Starši rojeni v znaku zavistnega soseda po navadi dobijo otroka, ki je rojen v znaku Večnega študenta. Njihov najljubši predmet je šlauf za zalivanje vrta in betonski tlakovec.

Smuči (22.maj – 21.jun)
Čeprav rojeni spomladi obožujejo zimo. Radi imajo hribe in mastno hrano. So škrti. Njihova najljubša pijača je kuhano vino, za pod zob pa najraje izberejo ješprenj. Sovražijo dež, rojene v znaku Selektorja, morje in mestni vrvež. Odlično se ujamejo s Trojanskim krofom in Kranjsko klobaso. Najljubši predmet je pancer.

Cviček (22.jun – 22.jul)
Obožujejo druženje in hitre avtomobile. Verjamejo vsem kar vidijo in slišijo na dnevniku. Ne marajo ljudi, ki pijejo pivo in rojene v znaku Gojzarja. Radi imajo romantične sprehode in z veseljem se udeležijo pretepa v alkoholiziranem stanju. Na veselicah so glavni. Dobro se razumejo z znaki Selektorja, Litre vina in Večnimi študenti. Njihov najljubši predmet je cinšpula.

Pijani stric (23.jul – 23.avg)
Pijani stric pokvari vsako družinsko srečanje. Sam nima družine, a ima izredno rad ženske in alkohol. So pridni dealvci in vedno poskrbijo za smeh v družbi. Njihov najljubši film je Gospodar prstanov, ne prenesejo top shop oglasov na televiziji. Za vsako žurko poskrbijo, da se ne bo nikoli pozabila, to dosežejo s pretepom ali pa spočetjem zunajzakonskega otroka. Njihov najljubši predmet je matematika.

Gojzar (24.avg – 22.sep)
Rad živi v sožitju narave, razen takrat, ko poprime za motorko. Nagnjen je k nenačrtovanimi eksibicijami z motorko sredi noči. So samotarji, a pametni sogovorci. Dobro se razumejo s Smučmi in Kranjsko klobaso, ne marajo Večnih študentov. Obožujejo hribolazenje, letno so vsaj 12x na Triglavu. Radi jejo krekerje in ne marajo parfumov znamke Roberto Cavalli. Njihov najljubši predmet so dvojni štumfi.

Večni študent (23.sep – 23.okt)

So po duši večno mladi. Ne marajo fizičnega dela, pravzaprav, dela sploh ne marajo. Živijo pri starših, finančno pa se jim godi precej bolje, kot večini populcije. Večina je moškega spola in ima dolge lase. Največ težav imajo z izbiro študija, saj po navadi zamenjajo vsaj 4 fakultete. Obožujejo alkohol in vse vrste drog. Načeloma se dobro razumejo z vsemi. Živijo v trenutku, saj jim je mar za jutri. Njihov najljubši predmet je iPhone.

Liter vina (24.okt – 22.nov)
Liter vina je sorodna duša Cvička le, da so ti bolj preprosti. Vseeno jim je kje se bodo napili, važno je, da se bodo. So veseljaki, nagnjeni so k globokoumnim debatam o katerih nimajo pojma. So prvi, ki skušajo preprečiti prepir, a ga posledično zanetijo sami, zato so nemalokrat pretepni. Obožujejo Jaffa kekse in malinovec. Na žalost, velikokrat sedejo vinjeni za volan, a se zaradi prakse tam dobro znajdejo. Njihov najljubši predmet je klopica v parku.

Trojanski krof (23.nov – 21.dec)
Obožuje marmelado in nemške turiste. Dobro se razume z gurmanskim znakom Kranjska klobasa. Po naravi so skrivnostni. V družbi so najraje tiho, ko pa kaj povedo pa bi bilo bolje, da so ostali tiho. Radi imajo videoigrice in kupone za popust. So zelo poduhovljeni, zato je njihov facebook zid polhen Zen in Budističnih modrosti. Njihov najljubši predmet je rezervna guma.

Selektor (22.dec – 20.jan)
So najpametnejši, če njih vprašaš. Izjemno dobro se spoznajo na nogomet, čeprav ga v življenju niso igrali. Laik bi ocenil, da se pogovarja z Mourinhem ali Cappellotom, ko ga sliši govoriti. Njihov vsak tretji stavek se začne z »Če bi jaz bil …«. Nagnjeni so k govorjenju, k dejanjem pač ne. Po naravi so trmasti. Če bi katerakoli oseba rojena v tem znaku bila na selektorskem stolčku v Južni Afriki bi Slovenija igrala v finalu. So zelo dobri kritiki, saj zelo hitro najdejo pomankljivosti drugih. Najraje se sporeče z Zavistnim sosedom. Njihov najljubši predmet je daljinec.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev