Kako do dodatnega zaslužka na internetu? Vredno ogleda!

17. januar 2010 ob 18:12 | 404
Pozdravljeni!

Najprej naj razčistimo eno stvar. Večina uporabnikov vas verjetno že zmiguje z glavo, češ: “Pa ne še en, ki bo lepil linke do strani, na katerih mi obljubljajo milijonske zaslužke, finančno neodvisnost, itd., na koncu pa ne bom dobil/a ničesar ampak samo zapravljal/a dragoceni čas”.

Hja, po eni strani imate prav, saj je kar 95% strani, ki ponujajo takšne storitve ustvarjenih z namenom ogoljufati svoje uporabnike.

Vendar to pomeni da še vedno obstaja 5% strani, ki so poštene do svojih uporabnikov in jim izplačujejo, na tak način prisluženi denar! In prav te strani bi vam rad predstavil!

Po kakšnem letu preizkušanja služenja prek Aurora/PTC (Paid To Click) strani, sem pridobil ogromno znanja o tej industriji, zato bi rad to znanje delil tudi s slovenskimi "nevedneži" in “nevednicami”. V ta namen sem naredil stran katero bi rad predstavil širšemu občinstvu. Vsebuje VELIKO informacij o Aurora/PTC straneh, npr. kako začeti, kako vse skupaj deluje-vodič, seznam preverjenih in poštenih PTC strani, dokazila o IZPLAČILIH s PTC strani, ki jih prejemam itd. Stran se stalno posodablja, tako da v prihodnosti pričakujte še več nasvetov, trikov, videov, dodatnih načinov služenja na internetu itd.

Želja da predstavim to stran prav vam pa temelji tudi na tem, da so ponudniki PTC storitev na slovenskem spletu zelo slabo predstavljeni, in marsikateri posameznik ima o njih napačne predstave.

Kaj sploh so Aurora/PTC strani?

Najprej, kaj kratica PTC sploh pomeni? "Paid To Click" lahko prevedemo kot "plačani za klikanje". "Kakšno klikanje?" se vprašate. V bistvu gre bolj za obiskovanje spletnih strani, katere Vam želijo predstaviti prodajalci, oglaševalci, velikokrat se med tako imenovanimi "adi", torej reklamami, najdejo tudi povezave na druge PTC strani. Več o tem spodaj. Na teh straneh se torej srečujejo ljudje željni zaslužka, ter oglaševalci. Aurora PTC strani so strani zelo podobne PTC stranem, vendar so na njih zaslužki na klik malo nižji, s tem pa se veča število reklam, ki jih ponujajo in izplačila so možna pri manjših vsotah!

Popolna predstavitev Aurora/PTC industrije se nahaja na spletni strani, ki sem jo ustvaril prav z namenom poučiti ljudi o tej izvrstni možnosti zaslužka na internetu!

Prejel sem že kar 84 izplačil z Aurora PTC strani! Dokazila si lahko ogledate tule! --- Prejeta izplačila z Aurora/PTC strani ---

Pa še 3 dokazila o izplačilu s spletnega Računa AlertPay na moj osebni bančni račun!

http://tinyurl.com/1-izplacilo-AlertPay

http://tinyurl.com/2-izplacilo-AlertPay

http://tinyurl.com/3-izplacilo-AlertPay

Dokazila o nakupih na Ebay-u (Plačilo s PayPal-om), z denarjem zasluženim na Aurora/PTC straneh!

http://tinyurl.com/1-nakup-PayPal

http://tinyurl.com/2-nakup-PayPal

--- Kako začeti s služenjem na Aurora/PTC straneh? Odgovor najdete tukaj! :) ---

Za vsa vprašanja sem na voljo na emailu: ptc.pomoc@hotmail.com ali na MSN naslovu: ptc.pomoc@hotmail.com -- dodajte me na svojo listo in skupaj bova "v živo" rešila vprašanja, ki bi jih utegnili imeti!


Še naprej vam želim lep dan!

Žiga Sodnik

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev