Ali veš?

01. januar 2012 ob 18:43 | 238
Ali veš?


Ali veš, da če nekomu zavidaš, to pomeni, da ti je ta oseba dejansko všeč?

Ali veš, da imajo tisti, ki na prvi pogled izgledajo zelo močni, v bistvu zelo občutljivo srce in so zelo ranljivi?Ali veš, da tisti, ki vedno branijo druge, v bistvu rabijo nekoga, ki bo branil njih?

Ljudje ki jih izgovorijo to resnično potrebujejo in občutijo moč teh besed. To so ljudje, ki jih moraš spoštovati in ceniti.Ali veš, katere tri besede je najteže izreči:

Ljubim te, Oprosti mi in Pomagaj miAli veš, da ljudje, ki drugim delajo družbo in drugim pomagajo, v bistvu sami potrebujejo družbo in pomoč?

Ali veš, da so ljudje, ki nosijo rdeča oblačila, bolj samozavestni?

Ali veš, da ljudje, ki nosijo rumena oblačila uživajo v svoji lepoti?

Ali veš, da želijo ljudje, ki nosijo črno, ostati neopaženi in potrebujejo tvojo pomoč in razumevanje?


Ali veš, da se tvoja pomoč drugim vedno vrača dvojno?


Ali veš, da ti tisti, ki te najbolj potrebujejo, ne pomenijo ničesar?Ali veš, da je lažje napisati nekomu, kaj čutiš, kot pa da bi mu to povedal v obraz?

Ampak ali veš, da te besede pomenijo veliko več, če jih poveš v obraz.Ali veš, da so stvari, ki jih je najteže narediti ali povedati, vredne več od najdražjih stvari, ki jih lahko kupiš z denarjem?


Ali veš, da boš gotovo dobil vse tisto, za kar boš lepo prosil?


Ali veš, da lahko uresničiš vse svoje sanje, da se lahko zaljubiš, postaneš bogat, ostaneš zdrav, če verjameš v svoje sanje. Presenečen boš, kaj vse si sposoben narediti.Ne verjemi vsemu temu, kar si prebral, dokler tega ne izkusiš sam. Če poznaš koga, ki potrebuje nekaj od prebranega, mu ponudi svojo pomoč in videl boš, da boš dobil vrnjeno dvakratno.ALI VEŠ. DA LAHKO VEDNO RAČUNAŠ NAME??? KADARKOLI IN KJERKOLI ME POTREBUJEŠ , POKLIČI ME IN S TEBOJ BOM!!!
Nekoč bomo spremenili svet, morda ga že spreminjamo! ŽOGICA je sedaj v tvojih rokah... Če bi vedeli, da bo jutri konec sveta, bi bile 24 ur vse telefonske linije, vsi e-maili polni sporočil: "Žal mi je, ker sem te prizadel.", "Oprosti mi", "Rad te imam", "Zelo te spoštujem", Pazi nase" ali "Vedno sem te imel rad, a ti tega nikoli nisem povedal".

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
zdenka59
zdenka596 let nazaj

Ali veš,da je bilo to vredno prebrati in se zamisliti!

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev