Nenine sladkorne spodnje hlačke

07. oktober 2010 ob 08:37 | 256
Medtem ko so stanovalci čakali, da jim Big Brother po tekočem traku pošlje še kakšen predmet, je pogovor nanesel na Nenine sladkorne spodnje hlačke ... in seks seveda.

Po malce večjem "rukerju" predmetov, ki so prišli po tekočem traku, so si stanovalci lahko končno malce odpočili. Celo nominiranka Nena se je sprostila do te mere, da jim je izdala svojo erotično skrivnost. "Za darilo sem dobila spodnje hlačke iz sladkorčkov, ki jih lahko nedko poje dol z mene, " je začela pripovedovanje, iz katerega se je razvila zanimiva debata. Seveda Zlatko ne bi bil Zlatko, če je ne bi takoj označil za slovensko Lady Gaga, s čimer so se vsi strinjali.

Činč sprva predstave o spodnjih hlačkah, ki jih lahko poješ, nikakor ni razumel, a je kaj kmalu dojel, o čem govori Nena. Ko mu je rekla, da mu jih podari - ker so seveda še nerabljene - se mu ideja niti ni zdela več tako slaba. "To bi bil zanimiv izziv, ja, samo morala bi biti določena oseba ... če bi bila ženska prava, potem ..." je začel Činč, ki pa svoje povedi ni mogel dokončati. Prehitel ga je Igor: "Če bi bila ženska prava, potem bi Činč pojedel tudi bombažne hlačke, hehe."

Tudi Nena se je pošalila na Činčev račun: "V sili še hudič muhe poje, kaj ne bi potem jaz ene pocukrane hlačke dol s Činča?"

Činču se je seveda takoj porodila ideja, kako bi moški z dolgimi spodnjicami iz bonbončkov pretental žensko, če mu ne bi bilo do seksa: "Dokler bi ona vse bonbone pojedla dol s tebe, bi ti že vzdavnaj zaspal, hehehe."

Pogovor so nadaljevali tudi o novodobnih spodnjicah in o tem, kako se je moda od nekoč do danes spremenila. "Včasih si moral odmakniti spodnje hlačke, da si videl ritko, danes moraš odmakniti ritko, da vidiš hlačke," se je na račun tangic pošalila Nena.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev