Internetno poslovanje

02. november 2013 ob 16:43 | 204
Praviloma bi se temu reklo internet marketing, vendar se večina ljudi že ob pogledu na to besedo naježijo dlake (razen sramnih), ker jih enostavno spominja na tisoče biznisov, ki so in še krožijo po svetu. Tudi pri nas seveda, saj konec koncev tudi mi slovenci postajamo počasi internetno pismeni, kar pomeni znanje okrog nešteto računalniških aplikacij, katere vpletamo v naš vsakdan, bodisi zaradi zabave ali preprosto iskanju informacij.
Če malo bolj natančno pogledamo kaj se dogaja okrog internet marketinga, kmalu vidimo, da pri nas velika večina tega ne odobrava, kaj šele da bi se s tem preživljala. Pa bo potrebno, kajti mesec je dolg in ne bi bilo odveč, če od nekod pride tudi kakšen zaslužek, pa četudi predstavlja samo pokritje stroška za internet.
Kaj pa je pravzaprav internet marketing? Mislim, da ni potrebe preveč razlagati, saj že samo ime pove, da se na internetu odvijajo razne prodaje in nakupi, sodelovanje v družabnih omrežjih z namenom pridobiti stranke ali člane v svoji strukturi, pisanje blogov, oglaševanje tako ali drugače, pomoč z vebinarji, z Skypom itd., skratka navadno taktiziranje z namenom, da se vrši trgovina. Takole v grobem, drugače pa je to precej bolj razširjen pojem in tisti, ki že imajo od tega zaslužek, tudi znajo povedati iz svojih izkušenj, da je za uspeh potrebno kajpak vložiti kar nekaj truda in časa.
Redke so spletne strani, ki so podprte z resničnim in resnim podjetjem. Eno takšnih podjetij, ki ponuja svojim članom znanje in posledično tudi zaslužek, je SFI ( Strong Future International ). Brez vskega dvoma je firma po 15 letih delovanja, dosegla raven, da se lahko primerja z največjimi svetovnimi trgovinami, kot so E-buy, Amazon itd.
Torej, kot sem že omenil, zaslužek seveda je možen, vendar pa velika večina še vedno misli, da se da nekaj na hitro zaslužiti in po možnosti za to ne narediti nič. Ne bo šlo, vsaj ne brez investicije. Ne mislim tukaj samo denarne investicije ampak tudi čas in sveda močno voljo. Nekdo, ki ponuja v zameno za vašo investicijo samo obljube, da se bo denar v določenem času obrestoval, že ni pravi. Če investicija že mora bit, naj predstavlja nekaj, kar se da uporabiti v poslovanju in seveda z možnostjo povrnitve. Tudi pri tem načinu je potrebno biti previden in se prepričati, če posel zares funkcionira. To se sicer da preveriti na več načinov, bodisi preko forumov ali na družabnih omrežjih.
Torej, Internetni Marketing da, je opcija ampak za ljudi, ki imajo radi internet in ga tudi obvladajo ali da so se pripravljeni učiti. Na tak način rezultati tudi v nekem doglednem času so.
Sam se ukvarjam z SFI-jem šele tri mesece, rezultati so že tu, kar pa je najbolj pomembno, zadovoljni so tudi ljudje, ki sem jim za ta posel povedal. Z veseljem jim pomagam, sicer je pa ves sistem zasnovan tako, da si uporabniki med seboj pomagajo, se dopolnjujejo, učijo in s tem prispevajo k še večjemu ugledu firme.
moja referal koda: SFI (Strong Future International)

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev