Studentarija.net - portal za študente

19. januar 2009 ob 00:43 | 327
Študentarija je največji neodvisni vseslovenski študentski portal, ki s širokim spektrom informacij, nasvetov, zabave in zanimivosti pomaga mladim skozi študentska leta.V začetku januarja 2005 se je sredi noči rodila zamisel o slovenskem študentskem portalu. Zamisli o razvoju in ciljih so se kmalu začele realizirati in 23. januarja 2005 se je pojavila nova stran – www.studentarija.net. Projekt, ki je združil povsem različne ljudi z enim samim ciljem – vsem sedanjim, bodočim in nekdanjim študentom ponuditi tako zelo potrebne informacije, nasvete, pomoč in zabavo na enem mestu.

Do oktobra 2008 je portal deloval v okviru društva Študentarija. Tako je bilo, dokler portal ni prerasel tega "polprofesionalnega" odnosa, zato se je ekipa urednikov odločila s prenovo portala ter registracijo podjetja storiti korak naprej. S tem bodo največ pridobili prav uporabniki, za katere bo na portalu vse še naprej dostopno povsem brezplačno. To omogočajo sponzorji projekta.

Na portalu najdemo tako nepogrešljive zapiske, izpite in ostala študentska gradiva kot tudi slike zabav, napovednik dogodkov, študentske novice, blogumne in naposled tudi študentski forum, kjer je marsikateri študent našel odgovor na svoja vprašanja. V prihodnjih mesecih ekipa portala pripravlja še veliko novosti, s katerimi nameravajo razviti največjo študentsko skupnost v Sloveniji.

Če se bližajo izpiti in vaši zapiski niso najboljši, imate vprašanje in ne najdete odgovora, ali pa bi si samo želeli ogledati, kaj se je dogajalo na brucovanju vaše fakultete, je Študentarija pravi naslov za vas.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev