Snowballing!

07. april 2009 ob 21:23 | 313
Pred kratkim smo dobili idejo, da vam opišemo tehniko snowballing-a, ki zna popestriti trenutke, po moskem orgazmu (ki se ponavadi konca z izlivom semena).

Vsak moški (vsaj večina no) uživa v tem, da prejema oralni sex in da lahko konča v ustih svoje predrage. Pri tem naletijo na manjšo oviro; vse partnerke niso pripravljene na sprejetje sperme v svoja usta… Zato vam lahko predlagamo prej omenjeno tehniko. Predlagajte svoji partnerki, da si bosta spermo po končanem oralnem sex-u podajala iz ust v usta! Že kar vidim moške, ki berejo to in si mislijo: “ja seveda svoje sperme pa že ne bom imel v ustih.”

Hja, potemtakem ne morate pričakovati, da bo vaša partnerka počela kaj takega!!! Bistvo tega je, da ji nekako pokažete, da ni nič narobe, če prejme vaš “izlivek” v svoja usta. Torej če ste se odločili za snowballing ga le izvedite, ker s tem ni čisto nič narobe!!! Spermo si izmenjavajta vse dokler je ne zmanjka (z vsakim prenosom jo bo bilo manj)… in seveda veliko užitkov pri kepanju !

Moramo vas po opozoriti, da se pri tem lahko prenašajo spolno prenesljive bolezni in tega ne priporočamo, da počnete prav z vsakim moškim/žensko s katero občujete. To tehniko priporočamo samo v primeru, če veste kakšna je spolna zgodovina partnerja in če je popolnoma zdrav!

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev