TRIJE V POSTELJI!

07. april 2009 ob 21:24 | 392
Kdaj pa kdaj, se sprašujemo zakaj bi morali posteljne radosti omejiti le na eno samo osebo!? Pri tem pa se lahko kaj kmalu pojavi celo množica težav, ki jim milo rečeno nismo vsi kos!

Kakšne težave se pa lahko pri tem pojavijo, se najbrž vsi sprašujete!? Prva težava, ki se vam lahko postavi po robu je ta, kako svojo željo predstaviti svojemu partnerju? Sklepamo lahko, da so moški bolj zagreti za take stvari kot pa ženske in taka ideja ponavadi prva pride na misel prav moškemu. Le kaj naj si partnerka misli, ko ji rečete “draga, a bi v posteljo pripeljala še tvojo prijateljico?” ? Njena prva reakcija sklepamo da bo, “a mu ne zadoščam?”. Le zakaj moški uživajo, če je na enem mestu (beri: v postelji ) več žensk? Seveda lahko to situacijo tudi malce zasukamo in je ženska ta, ki izrazi tako željo! A še vedno se lahko porodi občutek, da je to na nek način varanje.

Kar predstavljajte si, kako bi se počutili, če bi vaš/a partner/ka, ki jo imate nadvse radi, imela spolne odnose z nekom drugim in to direktno pred vašim nosom!? Vsekakor je potreben pred takim dejanjem pogovor, kaj vam ta sex še z nekom pomeni! Če ste v zvezi, ki temelji na ljubezni, vam tako početje toplo odsvetujemo, ker se lahko zaradi tega veza prične krhati! Če pa sta oba partnerja za, pa le veselo na delo, le prej se dogovorita kaj je dovoljeno in kaj ne!

In kdo naj bi bil ta novi partner za v posteljo? Lahko je to prijatelj, prijateljica ali pa kak neznanec. Ni važno kdo je, važno je koliko vi veste o njem! Pri takem početju lahko kaj hitro staknemo SPB (spolne prenesljive bolezni) (ja, ja saj vemo, da na naših straneh neprestano opozarjamo na SP in to samo zaradi tiste urice (ne)-užitka ki ga takrat občutimo. Najbolje bi bilo, če smo pri takem odnosu zaščiteni s kondomom in se izogibamo oralnemu sex-u!

Torej preden se spustite v tako početje vam svetujemo, da dodobra premislite ali to res želite ali ne! Dajte si v zakup, da se lahko pri takem početju začne krhati zveza, lahko dobite kakšne SPB, lahko pa uživate in da bo vse lepo in prav! Tako početje 100% ni za vse nas, lahko pa, da bo VAM odgovarjalo… torej nočemo vam reči, da take stvari niso dobre, ker so, samo treba je pri tem misliti z glavo (ne mislimo s taspodnjo)…

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev