Svetovalec.si - Projektiranje in geodetske storitve

19. marec 2011 ob 21:54 | 162
slika 287224


Ponujamo vam kakovostne rešitve od projektiranja do geodetskih storitev.

Izdelava projektne dokumentacije:

Preden se vi lotite vašega življenjskega projekta gradnje sanjske hiše, se moramo mi lotiti izdelave projektne dokumentacije. To si lahko predstavljate kot celoten načrt, kako priti do vaše nove hiše. Koraki, ki predstavljajo celotno projektno dokumentacijo so vse od pridobitve osnovne dokumentacije pa vse do pridobitve gradbenega dovoljenja. Saj veste, kako pravijo – pol doseženega cilja predstavlja že dober načrt. Zato je tudi izdelava projektne dokumentacije takšen korak, ki ga moramo narediti skupaj.

Geodetske storitve:

Naša izkušena ekipa preverjenih in licenciranih strokovnjakov bo poskrbela za vse geodetske storitve, ki jih boste potrebovali na poti do svoje nove nepremičnine. Pri nas boste našli vse geodetske storitve na enem mestu: ureditev meje, parcelacija, izdelava geodetskega načrta, izravnava meje, evidentiranje zemljišča v stavbo, vpis stavbe v KST, izvedba etažne delitve in vse ostalo.

Vpis v zemljiško knjigo:

Pomagali in svetovali vam bomo, da boste vpis v zemljiško knjigo opravili pravilno in boste tako mirni glede svoje nepremičnine.To vam bo prihranilo ogromno časa, energije in težav, ki bi jih sicer imeli pri tekanju od enega birokrata do drugega ali pa ostali brez Vaše nepremičnine.

Vse na enem mestu za nepremičnine:

V našem podjetju Vam nudimo prav vse na enem mestu na poti do vaše nove nepremičnine. To vam bo prihranilo ogromno časa, energije in težav, ki bi jih sicer imeli pri tekanju od enega birokrata do drugega. Ravno to je znalo ceniti že ogromno naših strank, bodisi fizičnih oseb bodisi podjetij. Vsi so bili namreč več kot zadovoljni z našimi profesionalnimi geodetskimi storitvami. Odločite se prav tudi Vi in na pot do svoje nove nepremičnine stopite skupaj z nami!

Obiščite našo spletno stran www.svetovalec.si ali pa nas pokličite na 051/865 - 865

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev