Vse za nepremičnine na enem mestu

19. marec 2011 ob 21:35 | 85
slika 287223


Nepremičnina, na primer vaša hiša, je centralna točka vašega življenja. To je prostor, kjer si ustvarite, vzgajate in uživate najlepše dni svojega življenja. In ravno zaradi tako velikega pomena, ki ga ima vaša nepremičnina za vas in življenje vaše družine, je še kako pomembno, da se tega življenjskega projekta lotite pravilno.

Mnogi mislijo, da se trdni temelji hiše začnejo postavljati šele z gradnjo. Pa se pošteno motijo! Prvi pravi in najpomembnejši temelji za vsak nadaljnji korak je pridobitev vse potrebne in nemalokrat zapletene dokumentacije za nepremičnino. Toda le tako si boste zagotovili mirne noči v vaši novi hiši, ko bo dokončana in ko se boste vanjo vselili.


Izdelava projektne dokumentacije


Preden se vi lotite vašega življenjskega projekta gradnje sanjske hiše, se moramo mi lotiti izdelave projektne dokumentacije. To si lahko predstavljate kot celoten načrt, kako priti do vaše nove hiše. Koraki, ki predstavljajo celotno projektno dokumentacijo so vse od pridobitve osnovne dokumentacije pa vse do pridobitve gradbenega dovoljenja. Saj veste, kako pravijo – pol doseženega cilja predstavlja že dober načrt. Zato je tudi izdelava projektne dokumentacije takšen korak, ki ga moramo narediti skupaj.


Geodetske storitve


Naša izkušena ekipa preverjenih in licenciranih strokovnjakov bo poskrbela za vse geodetske storitve, ki jih boste potrebovali na poti do svoje nove nepremičnine. Pri nas boste našli vse geodetske storitve na enem mestu: ureditev meje, parcelacija, izdelava geodetskega načrta, izravnava meje, evidentiranje zemljišča v stavbo, vpis stavbe v KST, izvedba etažne delitve in vse ostalo.


Vse na enem mestu za nepremičnine


V našem podjetju Vam nudimo prav vse na enem mestu na poti do vaše nove nepremičnine. To vam bo prihranilo ogromno časa, energije in težav, ki bi jih sicer imeli pri tekanju od enega birokrata do drugega. Ravno to je znalo ceniti že ogromno naših strank , bodisi fizičnih oseb bodisi podjetij. Vsi so bili namreč več kot zadovoljni z našimi profesionalnimi geodetskimi storitvami. Odločite se prav tudi vi in na pot do svoje nove nepremičnine stopite skupaj z nami!

Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.svetovalec.si

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev