KDOR IŠČE RESNICO, JO MORA ZNATI PRENESTI !

05. avgust 2012 ob 14:17 | 184
V življenju se vsak sleherni dan srečujemo z lažmi, z resnico le redko. Zakaj? Je res tako težko povedati resnico in tako lahko izjaviti laž? Potem pa se čudimo, kako so ljudje dvolični in v današnjem svetu vsak gleda le nase. Na druge se enostavno ne moremo več zanesti, saj nam v vsakem trenutku lahko zabijejo nož v hrbet...Vsi tako hrepenimo po resnici in pravimo, da je to najboljša možna pot. Toda ali lahko resnico prenesemo takšno, kot je-brez olepšav? Ko pridemo do te točke, si verjetno marsikdo želi, da bi še naprej poslušal lepe in sladke laži...Resnica boli, laž ne(ponavadi).Z enim samim resničnim stavkom nam lahko nekdo zdrobi srce na male koščke...in kaj smo potem?Če imamo dovolj ponosa, gremo naprej z dvignjeno glavo.Če pa smo krhki,pa se lahko od svoje pozitivne samopodobe kar lepo poslovimo. Vendar jaz vedno pravim...Boljše grda resnica, kot lepa laž, saj resnica se na koncu vedno odkrije.Le soočiti se moramo znati z njo...

Komentarji 3

če želiš komentirati, se
biseri
biseri5 let nazaj

Blog sem prebrala večkrat in o iskrenosti bi se dalo veliko napisati. Popolnoma se strinjam s komentarjem predhodnika in vsem zapisanem v tvojem blogu. Žimo v času, kjer se ne sme govoriti resnice...ljudje bolj verjamejo besedam, zavitim v celofan. Sama menim, kjer ni iskrenosti, ni prijateljstva...ne samo prijateljstvo, bilo kakšna komunikacija se gradi na iskrenih temeljih, življenje niso samo lepe stvari...življenje je realnost, ki ga moramo sprejeti in s tem tudi odgovorno živeti. Biti pošten do sebe in vseh ljudi, ki so kakorkoli del našega življenja.

Krasen blog si napisala...preprosto in resnično!
...ni dolgo nazaj, ko mi je nekdo napisal...ne sekiraj se za tistega, ki ni sprejel ponujene roke, ta jo verjetno ni bil vreden!
Gremo z nasmehom v nov dan, polni optimizma in novim dogodivščinam naproti...pozdravček

letanca
letanca5 let nazaj

Ne samo, da jo moraš prenesti, prvo kot prvo jo moraš sprejeti, kar pa je na žalost za večino nemogoče, saj ne želijo vedeti resnice in živijo v svojih in tujih lažeh,ki jim godijo, čeprav nekje v sebi vedo, da to ni prav...

Ampak za nekatere je lažje živeti v laži in izmišljenem svetu kot pa v realnem in resničnem, ki pa je žal zelo krut...

Tanika
Tanika5 let nazaj

letanca ja čisto prav imaš,eni to ful težko sprejemajo, oz. niti nikoli ne morejo sprejeti, ker je v tem današnjem tempu obrnjeno na glavo.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev