VLAK ŽIVLJENJA :):):):)

05. november 2012 ob 22:19 | 123
vlak življenja!!!!!!!!!!!!!

Življenje je kot potovanje z vlakom. Ko se rodimo in zakorakamo v vlak, se srečujemo z ljudmi za katere mislimo, da nas bodo spremljali med vsem našim potovanjem.Vendar to ni tako.Ljudje vstopajo in izstopajo. Pri ustavljanjih se znajo zgoditi prijetna presenečenja in maj prijetna presenečenja.Človek doživlja srečne trenutke, nezgode, nesrečo, žalost.Mnoge osebe katere vstopajo gledajo na potovanje kot na kratek sprehod.Drugi na svoji poti skozi življenje najdejo samo žalost.Tretji so za čas vožnje vedno pri roki in pripravljeni pomagat tistim, ki potrebujejo pomoč. Mnogi vstopajo in izstopajo ne da bi jih sploh opazili.

Potovanje na vlaku življenja je skrivnostno,saj ne vemo kdaj bomo dokončno izstopili,kdaj bodo izstopili naši sopotniki in kaj vse videli in doživeli.Nihče tega ne ve.

Ob vsem tem nas čudi,da so med temi potniki tudi naši najdražji,vendar v drugem vagonu. Puščajo nas same v tem delu našega potovanja.
Seveda nam to ne preprečuje prevzeti na sebe tegobe potovanja in samote jih poiskati in se poizkušati namestiti v njihov vagon. Toda, na našo žalost se ne moremo usesti zraven. Mesto poleg njih je zavzel že nekdo drug.

...in takšno je NAŠE ŽIVLJENJE...

Polno izzivov,upanja,sanj,načrtov,srečanja,razhajanj in tveganj.Življenje brez tveganja je kot potovanje z vlakom,ki je ostal na železniški postaji.

Življenje gre dalje.Na peron pride nov vlak in tako tudi v življenje vstopi nov človek,nova priložnost,da spoznamo,se učimo in ljubimo. Če ne sprejmemo nove priložnosti, če ne vstopimo na vlak, ki pripelje na peron in pelje v novo smer, če si ne upamo raziskovati novih poti,lahko trpimo v nedogled.Vstopi in potuj!

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
deniiis
deniiis5 let nazaj

ja, res je :)

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev