Življenje

17. februar 2014 ob 13:56 | 82
Kaj pa. če je življenje darilo? Kar naenkrat postane presenečenje, nekaj zabavnega, nekaj posebnega. Ali pa, če nanj gledate kot na ples? To bi bilo nekaj čudovitega, nekaj kar bi počeli z drugimi ljudmi, pri čemer bi razvijali čut za lepoto in ritem, nekaj, kar bi nas navdajalo z radostjo. Katera izmed teh prispodob pravilno ponazarja življenje? Vsaka je lahko koristna v ustreznem trenutku. Ne pozabite, da so lahko vse prispodobe včasih koristne, včasih pa nas omejujejo.

Komentarji 5

če želiš komentirati, se
jazincuba
jazincuba4 leta nazaj

Darilo? Vedno si rečem, kar bo, bo... Nikoli ne pričakujemo, kaj bo. Če je kaj finega, itak zgrabim priliko. Slabe stvari, pa skušam iti mimo kolikor se da....
Življenje je....vsak ima svoje mišljenje....

borigi
borigi4 leta nazaj

hej,hej, tukaj si pa nekaj zgrešila namreč JAZ sem FINO, ti pa greš kar MIMO :D

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

Življenju pristojijo vse prispodobe ... ene in druge ... tiste, ki ga prikazujejo kot nekaj, v katerem je moč neizmerno uživati v sleherenm danem trenutku ... in je res drailo ... in tiste prispodobe, ki pač povedo, da ima vse lepo in vsako darilo ... svojo ceno ! :):):) Pozdravljen, Thinker, v veselje mi je uzreti te na teh straneh in ti izrekam res iskreno dobordošlico ! :)

borigi
borigi4 leta nazaj

po drugi strani, če življenja ni, ni cene, ni kaj plačati in... ni koga ki bi plačal :D ... jaz sem kar za življenje z neizmernim uživanjem... račun pa mi naj izstavi potem, ko me ne bo več :D

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

A kje pa, ne grem mimo, kako le ... samo doma me ni bolo ... točno tako, naj bodo računi izstavljani pozneje ... za nič ali za vse ... :):):)

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev